2777
2789
زنیکه مریض باهاش کات کردم باز برنامه چت مضخرف میفرسته زنگ و پی میده ک فلان کارو انجام  بده برام ...

بلاکش کن ازهمه جا ،اصلا باهاش درارتباط نباش سعی کن دوستای جدید پیداکتی یاباخونوادت درارتباط باشی بیشتر

ببین خب یه بحث اساسی تو همون خونت راه بنداز و وهمه حرفای دلتو بزن شده باگریه ،ولی اسم طلاقو اصلا نیا ...

بخدا این راها را خیلی رفتم خیلی.

بقران سری اخر اینقد عصابما خورد کرده بود تا بهش گفتم‌میرم دنبال طلاق گفت خب برو هرجور راحتی برو طلاقتا بگیر

ولی از بعدش با خنده میگفت تو برو ولی من که طلاق نمیده.

بخدا اصلا یه شخصیت خاصی داره.

الان دید دارم گریه میکنم و جدا اومدم تو سالن خوابیدم ولی انگار نه انگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاکش کن ازهمه جا ،اصلا باهاش درارتباط نباش سعی کن دوستای جدید پیداکتی یاباخونوادت درارتباط ...

دوست جدید دیگه نمیخام همون تنهایی خیلی بهتره تا دوست شدم همون ک میگن مارگزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسه بعدم خونوادم یشهر دیگن من اینجا تک تک تنهام

بخدا این راها را خیلی رفتم خیلی. بقران سری اخر اینقد عصابما خورد کرده بود تا بهش گفتم‌میرم دنبال طل ...

حرص نده خودتو ببین کم محلش کن اصلا ناراحتیتو بروز نده تا ی هفته ببین چیکار میکنه

[QUOTE=105274395]بخدا این راها را خیلی رفتم خیلی. بقران سری اخر اینقد عصابما خورد کرده بود تا بهش گفتم‌میرم دنبال طل ...[/QUOTE نمیفهمم چرااخه اینجوری میکنه خداصبربده بهت ولی اگه باهات راه نمیاد خودتو باگریه واینا نابود نکن حیفه جوونیت نیس یه مدت حسابی به خودت برس و یکم باهاش سرسنگین باش ببین چی میشه

بگم اینا را در حده صفره دروغ گفتم ولی از صد کلا ۱۰ درصد شده این محبتا و دلسوزیاش.

خب دوست گلم اینا یعنی جایی داره از لحاظ عاطفی و فیزیکی تغذیه میشه به نظرم باید یه تکون اساسی به زندگیت بدی

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
ببین خب یه بحث اساسی تو همون خونت راه بنداز و وهمه حرفای دلتو بزن شده باگریه ،ولی اسم طلاقو اصلا نیا ...

نمیدونم مریضیت چیه که ترجیح میدی سرکار خودتا ارضا کنی یا از خودت تو دسشویی عکس بگیری واسه چی و یا براکی میخاسی اون عکسا بفرسی را نمیدونم ولی اینا بدون تا اخر عمرم از چشمم افتادی واسه همیشه. یه روزم یه جوری میرم که اصلا نفهمی چی شد

این متنا فردا که رفت سرکار براش میفرسم

نمیدونم مریضیت چیه که ترجیح میدی سرکار خودتا ارضا کنی یا از خودت تو دسشویی عکس بگیری واسه چی و یا بر ...

میخوای به روش بیاری یعنی؟بعدش ممکنه کلا بدترشه؟ به نظرم به روش بیار ولی نه انقد مستقیم

میخوای به روش بیاری یعنی؟بعدش ممکنه کلا بدترشه؟ به نظرم به روش بیار ولی نه انقد مستقیم

جوری دیگه فایده نداره.

مستقیم میگم و فایده نداره چه برسه غیر مستقیم.

شاید حرفم بچه گانه به نظر بیاد ولی خیلی وقته به خودکشی فکر میکنم ولی فقط و فقط به خاطر مامانم تاحالا کاری نکردم. ولی مطمعنم این مرد کاری میکنه که سرانجامم با خودکشی تموم‌میشه

جوری دیگه فایده نداره. مستقیم میگم و فایده نداره چه برسه غیر مستقیم. شاید حرفم بچه گانه به نظر بیا ...

دیوونه نشو مث من ک اینقد حرصم میداد چند بار حین رانندگی من خودمو میخاستم بندازم از ماشین جلومو گرفت فک میکنی بمیری راحت میشی؟؟بخدا بعد مردنمونم ها کسی نمیگه مقصر فلانی بود میگن زنه معلوم نبود چش بود عاشق شده بود یا ... شنیدم ک میگم بشین باهاش حرف بزن یا قهر کن امتحان کن همه راهها رئ نشد جدا شو ولی خودکشی هرگز