2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیگه. هیچییییی

عق امان از این مردا خیلی تو دارن 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
بقران نمیدونم. هرچیم ازش میپرسم هیچی نمیگه. حتی یه دوست صمیمی دارم که چندین ساله باهمیم. اونم هی می ...

باهاش حرف بزن بگو برین پیش مشاور ،هیچی بع اندازع حرف زدن راجب مشکلا زندگیو درست نمیکنه...سعی کن حرف بزنی باهاش وبفهمی چشه 

خدا خودش کمکمون کنه. شوهر من کلا ۲۶ سالشه ولی هیچ نیاز جنسی نداره و من خیلییی اذیت میشم ولی حس میکن ...

آخه چرا باید اینکارو بکنه سرکارش؟ مطمئنی باهاش حرف زدی ببینی مشکلش چیه

بدترین حالت اینه که ازچشمت بیفته ولی ازدلت نه قشنگ سرویس میشی
باهاش حرف بزن بگو برین پیش مشاور ،هیچی بع اندازع حرف زدن راجب مشکلا زندگیو درست نمیکنه...سعی کن حرف ...

من اینقدددددحرف زدم اینقققدددددد حرف زدم میگه باشه روز از نو.روزی از نو میگم بزیم مشاوره میگه رو من اثر نداره ولی الان ک خودم باید برم تازه برسم ب مرحله قبل بعدش بزور ک شده میبرمش بهدا شوهر من تنها میزاره ی روز کامل فک کن 6صبح رفته 7صبح برگشته تو این مدت ن زنگ ن پیام د اخه بگو زن مرده ای زنده ای اتفاقی حادثه ای سانحه ای 

بچه ها همتون روز جمعه دعای ۴۰ کلید رو بخونین از خود بی بی فاطمه زهراست ایشالا به برکت خانم عشق و محبت بیاد تو زندگیتون من به دعا خیلی اعتقاد دارم خصوصا اگر از زبان معصوم باشه خدا به هر کاری قادره 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
آخه چرا باید اینکارو بکنه سرکارش؟ مطمئنی باهاش حرف زدی ببینی مشکلش چیه

حرف خیلی زدم فایده نداره. میگم بریم دکتر ولی محل نمیزاره.

میدونم زشته ببخشید ببخشید چون‌نمیشناسینم میگم خدا ببخشه.

ولی امشب برنامه ریکاوری ریختم رو گوشیش تا ببینم چه عکسایی تو گوشیش پاک کرده. دیدم ۳ تا عکس از اونجای خودش تو دسشویی محل کارش.

خوب براچی باید اینکارا کنه؟ همش میگم‌نکنه برا کسی فرستاده

بچه ها همتون روز جمعه دعای ۴۰ کلید رو بخونین از خود بی بی فاطمه زهراست ایشالا به برکت خانم عشق و محب ...

اینقد ک من عاشق شوهرم بودم فک نکنم کسی بوده باشه ولی عشق مراقبت میخاد از هردو طرف من اینقد عاشقش بودم میگفتم نفس بکش من نفستو بو کنم😔😔😔😔