2777
2789
عنوان

وای بچه ها دیشب خواب دیدم...

202 بازدید | 15 پست

دیشب خواب دیدم مجبورم کردن با یکی از پسرای فامیل که ازش بدم میاد ازدواج کنم😐بعد من همش گریه میکردم میگفتم نمیخوام

اخه این چه خواب مسخره ایه مردم خواب میبینن میلیونر شدن من تو خوابم بدبختم😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند سال پیش همچین خوابی دیدم جالب اینجاس هیچکسم تو خواب اهمیت نمیداد به مراسمات من مثلا تو خوابش یادمه خودم دنبال کلیپس و وسایل ارایش بودم که خودمو درست کنم بعد در حال گریه بودم تو خواب بغض داشتم حالم بد بود بخاطر این ازدواجه بیدار شوم دیدم گلوم درد میکنه انگار کاقعا بغض داشتم تو بیداری 😐

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

خوابت رو تعبیر خیر کن

به کسی هم نگو

به دشمنت بگی تعبیر بد بکنه خدایی نکرده اون میشه

خودت بگو خیره قراره با یه ادم خوب و خوش اخلاق ازدواج کنم 

سعی کن خوابتو به کسی جز مادرت نگی چون اینجا مسخره هم میکنن

وای منم قبلا میخاستن منو ب زور بدن ب یه نفر تو فامیل ک من نمیخاستمش 

الان شوهرمو خیلی دوس دارم ،

بعضی شبا خواب میبینم منو دادن ب همون ،یا با همون زن و شوهریم و...

از خواب پا میشم میبینم شوهرم پیشم خوابیده اون نیست ،یه حس خوبی پیدا میکنم ،یه نفس عمیق میکشم و دوباره میخابم😂

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...