2777
2789
من عفونت داشتم باردار شدم به دکترم گفتم من عفونت داشتم گفت الان ترشح داری گفتم نه ندارم گفت پس مشکل ...

اگه ترشح داشته باشی یعنی خوب نیس؟

بعدازچندوقت باردارشدی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری قبلیم من عفونت قارچی داشتم ینی چن سال بود درگیرش بودم ناخواسته هم باردارشدم هیچی هم نشد الان دخترم 10سالشه سالمه سالم

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
اگه ترشح داشته باشی یعنی خوب نیس؟ بعدازچندوقت باردارشدی؟؟

وقتی باردار میشی اگه ترشحت باشه خوب نیس دکترم گفت 

من مشکل تنبلی تخمدان داشتم اما برای عفونت مترونیدازول و یه سری کرم و قرص دیگه مصرف کردم خوب خوب نشدم اما داروها رو که قطع کردم باردار شدم

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
خداروشکر

ممنونم قربونت

خدایا! شکرت ب خاطر همه چی 🙏خدایا! فرزندان مون هدیه هایی هستن از طرف تو پس کمک کن ب بهترین نحو اونجور ک ❤تو دوست داری ❤تربیت شون کنیم ،خیلی از دوستانم منتظر این هدیه های شیرینت هستن بعضیا چندین ساله منتظرن خدایا دامن همه شونو سبز کن و دلشونو شاد کن 🙏
اها دعاکن منم این ماه باردارباشم

حتما میشی عزیزم مطمئن باش و امیدوار

بهت پیشنهاد میکنم تاپیک قانون جذبم رو بخونی کمکت میکنه

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم