2777
2789
عنوان

ضد لک خوب

1913 بازدید | 10 پست

به جوش هام دست نزدم ولی لکش رو پوستم مونده جوش های زیر پوستی زیادیم دارم میخواستم بدونم چه ضد لکی خوب و موثره لطفا هر کی میدونه و جواب گرفته معرفی کنه 

سوال منم هس چن مدته درگیر همین سوالم اما جواب خوبی نگرفتم 

من کرم گیاهی دارم که لک و کک و مک و جوش و جای جوش و سیاهی و تیرگی و چین و چروک پوست رو از بین میبره

و صورتت شاداب و نرم و سفید میشه

طی ده روز اول اثرش مشخص میشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چند سالته عزیزم؟پوست چرب یا خشک یا مختلط؟جوش زیاد داری یا مثلا چندتا جوش کوچیک زده جاش مونده؟

۱۷ سالمه گلم ...معمولی نه زیاد چربه نه خشک ..جوش روی پیشونیم زیاد دارم بعضی از جوشامم لکش مونده 

اول اینکه همیشه باید ضد افتاب خوب استفاده کنی.بعد صورتتونو باید با صابون آووکادو بشوری.میتونی از آلفا ای فاکتور هم استفاده کنی ولی اگه هزینه اش برات زیاد همین دوتا کفایت میکنه

اسپری ضد آفتاب Aloe Sunscreen Spray کد ۳۱۹

اگر شما و خانواده تان از سبک زندگی پر تحرک و پویا لذت می برید، پس باید همیشه خود را آماده نگه دارید. شاد نگه داشتن خانواده بر عهده شماست، پس وقتی می خواهید خود و خانواده تان را برای فعالیت در زیر آفتاب آماده کنید، نگران هیچ چیز نباشید.

کافی است همیشه یک اسپری ضد آفتاب آلوئه به همراه داشته باشید. این اسپری حاوی فاکتور محافظت در برابر خورشید (فاکتور ۳۰) و آلوئه ورای طبیعی است تا پوست شما را در برابر سالخوردگی و اثرات ناشی از پرتوهای خورشیدی نگه دارد. به علاوه، این اسپری در برابر آب مقاوم است و از این رو به راحتی می توانید بی هیچ نگرانی ­ای، زیر آفتاب شنا کنید. فقط کافی است افشانه را فشار دهید و آن گاه آماده رفتن باشید. داشتن پوست سالم در تابستان، هیچ گاه تا این حد ساده نبوده است.

محتوی: ۱۷۸ میلی لیتر
قیمت مصرف کننده: ۸۳.۲۱درهم
روش مصرف: قبل از مصرف تکان دهید. هنگام مصرف، اسپری را با فاصله ۴ تا ۶ اینچ دورتر از پوست تان نگه دارید و بپاشید و به آرامی، آن را با دست بر روی پوست تان پخش کنید. اسپری را ۱۵ دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض خورشید استفاده کنید. سن مصرف این اسپری از هشت ماهگی به بالا توصیه میشود . اسپری را مستقیما به صورت تان نزنید بلکه بر روی دست زده و سپس با دست بر روی صورت خود بمالید. در موارد زیر، دوباره از اسپری استفاده کنید:

پس از ۸۰ دقیقه شنا یا تعرق بدن
بلافاصله پس از خشک کردن بدن با حوله
حداقل هر دو ساعت یک بار
اسپری را در موقعیت هایی که باد می آید، استفاده نکنید. در مناطقی استفاده کنید که تهویه هوا، مناسب است.

پیشگیری هایی در راستای حفاظت در برابر خورشید: قرار گرفتن زیاد در معرض نور خورشید، خطر ابتلا به سرطان پوست یا پیری زودرس پوست را افزایش می دهد. برای کاهش این خطرات، به طور مرتب از ضد آفتاب هایی استفاده کنید که عامل محافظت از خورشید (SPF) در آنها، ۱۵ یا بیشتر از ۱۵ باشد. سایر اقدامات پیشگیرانه در راستای محافظت از پوست عبارت اند از:

کاهشِ قرار دادن پوست در معرض نور خورشید، بویژه در فاصله بین ساعت های ۱۰ صبح تا ۲ ظهر
پوشیدن شلوار و پیراهن های آستین بلند و استفاده از کلاه و عینک آفتابی
در مورد مضرات نور خورشید برای کودکان کمتر از ۶ ماه حتما از پزشک خود سوال فرمایید.
نکته :
❌اسپری ضدآفتاب هایی که دارای رنگ هستند از مواد گیاهی ساخته نشده اند
❌اسپری ضد آفتاب فوراور لیوینگ خاصیت جلوگیری از لک ، چروک و کک و مک میباشد
❌ برای پوستهای حساس خصوصن دارای اگزما و غیره به شدت توصیه میشود
برنزه كردن بدن از عادات خانم هاي شيك پوش در فصل تابستان است ، با اسپري ضد آفتاب فورار در كنار جلوگيري از أشعه هاي مضر آفتاب به رنگ پوست دلخواه خود خواهيد رسيد

(Avocado Face & Body Soap)صابون دست و صورت آووكادوروغن میوه آوواکادو تقریبا برای تمام انواع پوست ها مناسب است و تمام منافذ پوست چرب شما را به نرمی و بدون ایجاد هرگونه عوارض ، حساسیت و التهاب پوستی تمیز و سالم می کند.از طرفی محصول صابون دست و صورت آوواکادو ، پوست های حساس و خشک را به سرعت نرم نموده و در پوست نفوذ می کند تا آن را تغذیه و مرطوب کند از آنجا که صابون آووکادو فور اور نرم و مرطوب کننده نیز هست می توان پس از استحمام از ان استفاده کرد بوی مرکبات تازه در این صابون نشانه ای از آن است که در تمام طول روز یاوری برای نرم و سالم نگه داشتن پوست است.آوواکادو انواع ویتامین های مورد نیاز پوست را دارا میباشد و با استفاده از صابون دست و صورت آوواکادو که حاوی روغن این میوهاست ، پوست شاداب و پوست زیبا خواهید داشت.آوواکادو با آب رسانی عمقی باعث درمان خشکی پوست می شود. با آب رسانی پوست، عوامل پیری پوست رو کاهش می دهد.آوواکادو بعنوان آنتی اکسیدان قوی پوست را در مقابل رادیکال های آزاد مانند آلودگی هوا، اشعه های مضر آفتاب و… محافظت و از پیری زودرس پوست جلوگیری می کند.ويتامين E يكي ديگر از آنتي‌اكسيدان‌هاي پوست است ولي از آن‌جا كه محلول در چربي مي‌باشد به روشي متفاوت در بدن مورد استفاده قرار مي‌گيرد.ويتامين E از آسيب راديكال‌هاي آزاد براي اكسيده شدن چربي‌ها كه منجر به پيري پوست مي‌شود پيشگيري مي‌كند.ويتامين E اگر از مواد طبيعي مانند آووكادو بدست آيد براي پوست بسيار بهتر است.اسيدهاي چرب تك زنجيره‌اي غيراشباع مرطوب كنندهيكي از خواص آووكادو براي پوست به خاطر داشتن مقادير فراوان اسيد اولئلک مي‌باشد؛ اين اسيد چرب تك زنجيره‌اي غير اشباع، رطوبت را در لايه اپيدرمي پوستتان حفظ مي‌كند و به اين ترتيب پوست را نرم و مرطوب نگاه مي‌دارد.صابون دست و صورت آووكادو فوراورلیوینگ که تولید کشور آمریکا بوده و کاملا طبیعی میباشد.
قیمت مصرف کننده : ۲۶.۷۸ درهم

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه