2777
2789
عنوان

چکارکنم کمک

108 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان چکار کنم شوهرم حرفامو گوش کنه اگه راهکار و دعا و آیه ای میشناسید بگید ثواب میکنید 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

شما به حرفاش گوش میدی؟

رمان غوغای زمانه چاپ شد خدا روشکر... قسمتی از رمان👇...     عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به پارکت‌های  چوبی زیر پایم زل زده بودم سعی در صاف کردن صدایم داشتم: _سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.              رمان درحال تایپ هم تو کانال @neisarifateme  خوشحال میشم با نقدهای ارزشمندتون همراهیم کنید🌹
شما به حرفاش گوش میدی؟

بله بخاطرش از خیلی چیزا گذشتم من فقط ازش می‌خوام رفتارش خوب باشه متشخص باشه دروغ نگه سرکار بره

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش احترام بذار

محبت کن

به حرفاش گوش بده و ارزش قائل شو

و...

رمان غوغای زمانه چاپ شد خدا روشکر... قسمتی از رمان👇...     عطر تنش در بینی‌ام پیچید و اشک‌هایم روانه شد. واقعیت تلخی که مثل پتک روی سرم کوبیده می شد؛ من عطر تن مردی را نفس می‌کشیدم در حالی که عاشق دیگری بودم. خودم را به زور از آغوشش بیرون کشیده و در حالی که به پارکت‌های  چوبی زیر پایم زل زده بودم سعی در صاف کردن صدایم داشتم: _سرم درد می کنه. خواهش می کنم اجازه بده تنها باشم.              رمان درحال تایپ هم تو کانال @neisarifateme  خوشحال میشم با نقدهای ارزشمندتون همراهیم کنید🌹
اون روشی ک برای ابراز خواسته هات گفتم رو انجام بده حتماجواب میگیری

چقد شما خوبید

چقد شما خوبید

قربونت برم عزیزم 

هیچ چیزی تودنیاارزش نداره روح و روانت روبخاطرش عذاب بدی 

تیکه هایی ک بهت میندازن رو همونجا یک جواب سرسری بده و رد شو برو دیگه بهشون فکر نکن چون اصلاارزش ندارن 

یه روزی به خودت میای میبینی چندسال از زندگی مشترکت گذشته و توموندی و یه عالم خاطره ی جنگ و دعوا بخاطر حرفهای مادرشوهرو جاری و....و پشتبندش دعوا باهمسر 

.

.

اصلا نذار بین خودت و همسرت مشاجره پیش بیاد برای ارامش دلت هم چون اعتقاد داری میگم سوره ی یاسین بخون به هرمبین ک رسیدی فوت کن به اب و از اون اب هم خودت هم همسرت بخور ارامش قلب عجیبی مهمون دلتون میشه

)هرکس دیگه ایی هم میتونه بخوره حتی مادرشوهرت😉

قربونت برم عزیزم  هیچ چیزی تودنیاارزش نداره روح و روانت روبخاطرش عذاب بدی  تیکه هایی ک ب ...

خیلییییی مرررررسی 🌺🌷🌹🌹🌹💐⁦🏵️⁩🍂🍂🍁🍁 انشاالله حال دلت همیشه خوش باشه