بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بخاطر حاملگی ابروی سمت چپم کلا ریزش داره بدون مداد یا اکوا اصلا نمیشه بیرون رفت..چیکار کنم😥😥
عزیزم استفاده از مداد های ابرو باعث میشه که ریزش چندبرابر بشه شما سعی کن اگه میخوای ابروهات پر بنظر برسن از عطاری سرمه تهیه کن هم کاملا مشکیشون میکنه هم جنبه درمانی داره من همیشه اینکارو میکنم.
❤فرشته کوچولوی من ❤ساعت ۹صبح روز سه شنبه...۲۵ فروردین۹۴ زمینی شدد..خدایا صد هزار مرتبه شکرت منم بعد از ۷سال انتظار طعم مادرشدن رو چشیدم...خدا جونم هیچ زنی رو با انتظار امتحان نکن و ب همه ی دوستام فرزند سالم و صالح عنایت بفرما...الهیییی آمین...🌹🌹(tamana366 سابق)
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔