2777
2789
عنوان

هیچ مانتو یی از ۷ تیر نخریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 30 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تهرانی 

بیا پاسداران مانتو مانگ 

از اتفاق تا قبل عاشورا تاسوعا حراج بود

من رفتم مانتو بخرم شاید دروغ نگم۳۰مدل امتحان کردم 

آنقدر تنوع داره 

یا اینکه برو عاج ولیعصر 

قیمتی هم مثل بقیه جاها هستن 

۲۰۰یا۳۰۰

اما تو حراج ۱۰۰هم داشت 

سویت دولچه هم اف داشت جمعه ۵۰۰شده بود ولی مدلهای خوشگلش همون یک و خورده ای بود

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
نه دیگه پشیمون شدم....کوروش کجاست که بچه ها میگن

ستاری عزیزم.شما کدوم سمتید بگید مرکز خرید خوب معرفی کنم.ولی عزیز بزار هوا یکم سردتر بشه یهو پاییزه بخر ولی باز نظر خودته فقط راهنمایی کردم

ستاری عزیزم.شما کدوم سمتید بگید مرکز خرید خوب معرفی کنم.ولی عزیز بزار هوا یکم سردتر بشه یهو پاییزه ب ...

من سمت پیروزی هستم....

فدات شم ممنون اگه تونستی راهنمایی کن...

من خودم اکثرا از بازار بزرگ میخرم..ولی خب تنوع نداره...

درست میشه دایی  
من سمت پیروزی هستم.... فدات شم ممنون اگه تونستی راهنمایی کن... من خودم اکثرا از بازار بزرگ میخرم.. ...

پانوراما چی؟جنسای خوب پیدا نکردی؟من خودمم تهرانم ولی همیشه میرم شهریار یا فردیس انقدر مانتو هاش خوبه ارزونم هست.البته فردیس ارزونه شهریار مثل جاهای دیگه ولی تنوع بالایی دارن

پانوراما چی؟جنسای خوب پیدا نکردی؟من خودمم تهرانم ولی همیشه میرم شهریار یا فردیس انقدر مانتو هاش خوبه ...

نرفتم....داییم اینا شهریار هستن....حالا شما میگی خوبه احتمالا برم اونجا...ممنون🤗🤗😘😘😘😘

درست میشه دایی  
نرفتم....داییم اینا شهریار هستن....حالا شما میگی خوبه احتمالا برم اونجا...ممنون🤗🤗😘😘😘😘

اره عزیزم حتما برو پشیمون نمیشی.عزیزمممم مخصوصا کتونیاااااشششششش عالییییینننننن.بهترین کتونی نهایت ۳۰۰