2777
2789
عنوان

کنکور۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 33 پست
ازقافله قشنگ‌عقبی ک...بجای اینک قشنگ فکرکنی میخای زنان بشی و‌..ب منابع خوب فکرکن.بنطرم با مشاور درمی ...

همش منابع مهم نیس علاقه هم شرطه از طرفی من از چیزی ک توش جراحی یا به خونو این چیزا مربوط میشه میترسم 

همش منابع مهم نیس علاقه هم شرطه از طرفی من از چیزی ک توش جراحی یا به خونو این چیزا مربوط میشه میترسم ...

ط تلاشِت بر این مبنا باشه ک رتبه ی خوبی بیاری یه رتبه ۳ رقمی بر فرض مثال.

بعد ک همه رو مجاز شدی 

میشینی قشنگ باتوجه ب علاقه ت انتخاب رشته میکنی

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم کلا گفتم یعنی قصدم قبول شدن توی رشته های پزشکی نیس

دکتر زنان پزشکه دیگه 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
ممنونم ولی مشکل من اینه که نمیدونم هدفم چیه 

مشخصش کن دیگع

تصمیم جدی بگیر

انتخابش کن

در راستاش بجنگ

سخت نیس سختش نکن

نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم      کاربرقدیمی ام

[QUOTE=105235967]ط تلاشِت بر این مبنا باشه ک رتبه ی خوبی بیاری یه رتبه ۳ رقمی بر فرض مثال. بعد ک همه رو مجاز شدی&nbs ...[/QUOTE خب تمرکزم رو هدفم و علاقم باشه بهتره و زودتر جواب میگیرم تا اینکه بی هدف بیشینم بخونم 

مشخصش کن دیگع تصمیم جدی بگیر انتخابش کن در راستاش بجنگ سخت نیس سختش نکن

احه همه ی زیر شاخه های تجربی اخرش به جراحی ختم میشه و این باعث شده که یکم گیج بشم و تصمیمو سخت کرده پیش مشاورم رفتم ولی میگه با ترست کنار بیا الان میخوام یکی جوابمو بده کا اطلاعات کاملی داسته باشه و بهم  کمک کنه