2777
2789

اگه فقط عفونته و کیست نیس یکم آردو تفت بده بعد با روغن حیوانی و زرد چوبه قاطیش کن خمیر مانند شه یه شب یا دو شب بزاره روش کامل تخلیه میشه این عالیه ولی اگه اینو نخواستی پوست انار هم خوبه 

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه فقط عفونته و کیست نیس یکم آردو تفت بده بعد با روغن حیوانی و زرد چوبه قاطیش کن خمیر مانند شه یه ش ...

کیست چیه صورتش یکم باد کرده خوب این کارو انجام بدم براش

کیست چیه صورتش یکم باد کرده خوب این کارو انجام بدم براش

درد داره؟حتما انجامش بده تخلیه شه راحت میشه 

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…
درد داره؟حتما انجامش بده تخلیه شه راحت میشه 

درد هنوز نه ولی یدفعه این مشکل براش پیش اومده بود تو شب دردش گرفت راستی این خمیر بزار تو دهنش تا صبح بمونه

درد هنوز نه ولی یدفعه این مشکل براش پیش اومده بود تو شب دردش گرفت راستی این خمیر بزار تو دهنش تا صبح ...

آره رو اون دندونش بزاره تا صب عالیه 

پوست انار را چه جور استفاده کنم

پوست انار تو عطاریا هس خشکه میزاری تو اب نرم شه ی تیکه میبری میزاری رو دندون 

من دانشجو دندانم 

اینجور موارد ک صورت هم ورم میکنه حتما حتما باید بره دکتر عکس بندازه 

چون احتمال مزمن شدن هست و ممکنه ب استخوان اطراف دندان سرایت کنه و خدایی نکرده کا. ب جراحی بکشه 

قرص مترونیدازول هم اگ دارید بهش بدید