2777
2789
عنوان

خانما سوال شرعی ++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 42 پست
یعنی سروگردن رو شستیم لازم نیس چیزی بگیم و نیمه راست  رو همونجوری اب بگیریم؟؟؟؟کسی اینطوری غسل ...

متاسفانه میفهمم چی میگی ،وسواس فکری😩

اما دوست گلم حتی برا بار اول هم نمیخواد نیت رو به زبون بیاری همون که می دونی به نیت غسل داری میری زیر شیر کفایت می کنه

من شیعم،حیدر آقامه  

عزیزم من اینجوری میگم ، مثلا غسل جنابت میگم غسل میکنم غسل جناب قربت الی الله  اول سر وگردن میرم زیر دوش  بعد سمت راست بدن از شانه راست تا نوک پای راست،وسوم شانه چپ تا نوک پای چپ تمام.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینارو نمیدونم ولی یه جا خوندم مکارم گفته بود به نیت غسل بری حموم بعد که خودتو شستی یادت بره غسل کنی اون قبوله..

نه اینکه عمدا غسل نکنی ها

یکی هم اینکه لاک اندازه مثلا یه ذره گوشه ناخنا مونده باشه و غسل کنی قبوله

دیدم بحث غسل هست گفتم بگم اینارو

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
ببخشید میشه بپرسم دقیقا چی میگین برای نیت غسل😐؟؟

عزیزم ته دلت (یعنی حتی نیاز نیست به زبون بیاری) باید این باشه که برای رضای خدا غسل میکنم و غسلتو انجام بدی تمام ذکری هم نداره که واجب باشه گفتنش

نیاز نیست هر مرحله تکرار کنی نیت رو ، همین که خودت می‌دونی داری چکار می‌کنی کافیه 

خانما با غسل جنابت میشه نماز خوند؟

اره

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عزیزم ته دلت (یعنی حتی نیاز نیست به زبون بیاری) باید این باشه که برای رضای خدا غسل میکنم و غسلتو انج ...

ممنون عزیزم خدا کسی رو بن وسواس غسل گرفتارنکنه  واقها سخته هم از اسراف اب عذاب وجدان داری هم قبول نشدن غسلت هم بدنت بجای اینکه بعداز دوش سرحال بشه خسته اس

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
یعنی سروگردن رو شستیم لازم نیس چیزی بگیم و نیمه راست  رو همونجوری اب بگیریم؟؟؟؟کسی اینطوری غسل ...

عزیزم همیشه یادت باشه اسلام سعی کرده حتی الامکان مسایل رو آسون بگیره،چرا برای خودتون سختش میکنین،غسل هم یه حمومه مث بقیه حموما منتها به ترتیب از سرو گردن شروع و بعد به طرف راست بدن و بعد طرف چپ بدن ختم میشه،خوبه اصلا کلا همیشه به همین شکل حموم کنید و همیشه نیت کنید که اگه غسلی به گردنتونه رفع بشه،حتی میتونید مثلا اگه بعد از ظهر جمعه حمام رفتید و هیچ غسلی هم لازم نداشتید،به نیت قضای غسل جمعه حمام بگیرید،این میشه یک تیرو دو نشان😇 در مورد نیتتون هم باید بگم همونطور که دوستان گفتن یه نیت که به زبان آوردنشم واجب نیست و همینکه از فکرتون بگذره کفایت میکنه،مگه میخوای امتحان غسل بدی که هی بخونی و تکرارش کنی؟

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...
ممنون عزیزم خدا کسی رو بن وسواس غسل گرفتارنکنه  واقها سخته هم از اسراف اب عذاب وجدان داری هم قب ...

عزیزم خودتو از منجلاب وسواس نجات بده که فقط باعث عذابه ، اسلام هم بشدت ازش نهی کرده 

بی اهمیت باش ، اسلام میگه تا وقتی مطمئن نیستی چیزی نجسه پس پاکه 

مثلا شما داری لباسی که نجس شده آب می‌کشی اگه بار سوم آب بکشی این کار حرامه بای تو همون دو بار اول پاک بدونی ، تا وضو گرفتن بار سوم آب ریختن حرامه چرا؟ چون اسلام به شدت با وسواس مخالفه 

حتما خودتو درمان کن تا از زندگی لذت ببری 

مطمئن باش حتی اگر در این راه کاری رو اشتباه انجام دادی خدا بزرگتر از اونه که نبخشه 

عزیزم خودتو از منجلاب وسواس نجات بده که فقط باعث عذابه ، اسلام هم بشدت ازش نهی کرده  بی اهمیت ...

ممنون بابت حرفهای قشنگتون سعی خودمو میکنم از شر این وسواس خلاص شم❤🌹