nasyjan مدیر استارتر عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 59 عنوان بوی بد بینی 1640 بازدید | 20 پست سلام خانوما دو سه روزه احساس میکنم بینی ام بوی نفت میده دهنم هم تلخ میشه دلیل و درمانش چیه؟ 1398/06/26 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_برنارد_ عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 687 شاید خونتون بو نفت میده نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم کاربرقدیمی ام
yasamin25 عضویت: 1398/04/26 تعداد پست: 3680 باید بری مکانیکی هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 فندک نگیر فقط جلو دماغت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30460 لنتت سوخته I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 سوختتو عوض کن من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
۱عددnurse عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 3081 رفلكس معده نداري؟ سلام من پرستار آی سی یو و بخش سرطان هستم.همه ی سؤالاتتون درباره پرستاری و بیمار هاتون جواب داده میشه،و همین طور مشاوره درباره کنکور پرستاری و ارشد و همین طور آزمون استخدامی 😉😍
ترنم1391 عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 35470 شاید عفونت گوش وحلق وبینی جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
_برنارد_ عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 687 از روزی ک پالایشگاه عربستان رو زدیم ترکوندیممنم همه چیو نفتی میبینم نگو قصه آخرش مرگ منه...داره چشمات منو آتیش میزنه...نگو از تلخیه دنیا سیرم ...نگو میرم نگو ک میمیرم#من_یک_چاوشیستم کاربرقدیمی ام
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 عفونت سینوس ممکنه باشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞