2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 25 پست
اصلا از تنهايي تو اين شهر افسردگي گرفتم اينقد تو سرم زده روزي ٣ تا كدئين ميخوردم هيچ وقتم پول نداشت ...

من یه بار جداییو تجربه کردم تازه خودم تنها جلو همه وایسادمو گفتم نمیخوام خیلی روزای سختیو گذروندم روزی که از محضر اومدم بیرونو هیچ وقت یادم نمیره فکر میکردم تا ابد محکوم به تنهاییم ولی هیچ وقت از تصمیمم پشیمون نشدم یک سال بعد یه جای دیگه یه زندگی دیگه شروع کردم خدا رو شکر آرامش دارم ولی دیروز خبر مرگ شوهر قبلیمو شنیدم گفتن خودکشی کرده حس بدی دارم هر چند عذاب وجدان نیست

بدتر از شوهرت حال منو اون مادرش بهم زد.متاسفم براش متاسفم با این تربیت مضخرفش😑متاسفم که نه تنها تربیتش مضخرفه بلکه زبونشم نیش ماره.البته معمولا مادرشوهرا همینن.

عزیزم ان شاالله خدا عالی ترین سرنوشت رو برات رقم بزنه و همه چی برات خیر باشه🙏

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

راه سختی رو در پیش داری اما خدا کمکت کنه ان شاالله به ارامش برسی

نه خداروشكر بابام و داداشم و مامانم پشتم هستن 

بابام همين الان خونه زده بنامم مامانمم از هيچي دريغ نميكنه برام

چجوری اشناشده بودین برای ازدواج؟

يه شماره اشتباه گرفتم دوباره بهم زنگ زد خلاصه اينقد زنگ زد باهاش حرف زدم قرار شد بياد ببينتم ٥ سال دوست بوديم و خودش گفت ازدواج كنيم 

بدتر از شوهرت حال منو اون مادرش بهم زد.متاسفم براش متاسفم با این تربیت مضخرفش😑متاسفم که نه تنها ترب ...

بهش ميكم زده دستمو از كار انداخته ميگه تقصير خودته 

بهش ميكم زده دستمو از كار انداخته ميگه تقصير خودته 

ولشون کن جواب اینارو لازم نیست بدی خدا خودش بعدا جوری جواب میده که تقصیر خودته رو حالی میشه!

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

ما نمیتونیم قضاوت کنیم حق با کیه.باید حرفهای طرف مقابل رو هم شنید..اون چیزی که فکر میکنی درسته انجامش بده...موفق باشید در مراحل زندگیتون.

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
ما نمیتونیم قضاوت کنیم حق با کیه.باید حرفهای طرف مقابل رو هم شنید..اون چیزی که فکر میکنی درسته انجام ...

كسي كه زنش رو بدون دليل كتك ميزنه نبايد حرف بزنه

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز