2777
2789
عنوان

ليزر بدن

111 بازدید | 8 پست

بچه ها يه سوال اگه واسه رفع تيرگي واژن برم ليزر بعد اين كه انجام دادم دوباره رنگش برنميگرده بعد چند وقت ؟؟؟

و اين كه ميدونيد هزينه هر جلسش حدودا چه قد تو تهران 

و يه دكتر خوب ميشه معرفي كنيد واسه اين كار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیزر دو درجه تو سفیدی تاثیر داره ولی من چند روز پیش رفته بودم متخصص زنان نوشته بود سفید کردن واژن گفتم چیه گفت یه دستگاهه مثل لیزر دو جلسه لازمه هر ماه یک جلسه و هر جلسه ۱۵۰تومن گفتم چند درجه روشن میشه گفت سه درجه .به نظرم قبلشم لیزر موهای زاید بری و اینم انجام بدی خیلی روشن بشه

خب ببین باید منطقی گفت اگه کسی پوستش سبزه باشه بعضی نقاطش ممکنه تیره تر باشن که با لیزر به رنگ عادی پوست فرد بر میگرده 

همچین چیزی که مثلا طرف پوستش سبزه باشه بعد یه سری نقاطش کاملا سفید و روشن بشه نمیشه که 

لیزر نقاط تیره رو به حالت عادی برمیگردونه نه اینکه کلا رنگ پوست و ژنتیک رو تغییر بده 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
خب ببین باید منطقی گفت اگه کسی پوستش سبزه باشه بعضی نقاطش ممکنه تیره تر باشن که با لیزر به رنگ عادی ...

نه من پوست بدنم خیلی سفیده بعد فقط این قسمت از بدنم تیره شده به خاطر همین میگم 

نه من پوست بدنم خیلی سفیده بعد فقط این قسمت از بدنم تیره شده به خاطر همین میگم 

خب تو لیزر کنی کاملا سفید میشی البته من بعضی جاها شنیدم لیزر روشن کننده باید قبل موزدایی انجام بشه ولی یه عده برعکسشو میگن تو برو از دکترا بپرس ببین کدوم راه بهتره

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.