2777
2789
عنوان

به نظرتون پاشم یا پا نشم؟

706 بازدید | 28 پست
من الان دو سال ونیمه که خونه مادرشوهرم طبق بالا زندگی میکنم
واااااااااااااااااااااااااقعا باهاشون هییییییچ مشکلی ندارم و خیلی عزت دارم اینجا و کاری بکارم هم ندارن و انگار مستقلیم
از طرفی خونه خودمون هم امسال داره مستاجرش پا میشه و میتونیم بریم اونجا البته باید توش خرج کنیم کابینت عوض شه و نقاشی و پارکت و...
اما نمیدونم برم اونجا یا دوباره بدیمش مستاجر من اینجا مشکلی ندارم فقط از نقشه اینجا خیلی خوشم نمیاد آشپزخونه فلزی داره و اوپن نیس و کمد دیواریم ندارم البته دوخوابه
دوس دارم برم اما مزیتای اینجا هم برام کم نیس اول امنیتشه و دوم اینکه چون شاغلم و دوروز کامل شوهرم خونه اس خیالم راحته که میره پیش خونوادش و تنها نیس و بهش سخت نمیگذره
بیشتر با نقشه اینجا و قدیمی بودنش مشکل دارم البته 15 سال ساخته شما جای من بودین منطقی بگین چه میکردین؟؟؟؟
اگه بلند بشی از ( ببخشیدااااااا)دیونگیه تو این اوضاع خراب بی پولی بشبین اجارتو بگیر
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم همین خونه رو تعمیر میکردم اون چیزایی که دوست دارم رو تو خونه پیاده میکردم پیش مادر شوهرم زندگی میکردم وقتی اینقدر موردای خوب برا ترک نکردن داری واسه چی بلند بشی شاید خدای نکرده رفتی هزارتا مشکل برات پیش اومد هر مدلی دوست داری اینجا پیاده کن و بمون
کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی