2777
2789
عنوان

کیک خیس

221 بازدید | 22 پست

کسی بلده ودرست کرده بگه؟

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکرکردم منو صداکردی

😄😄😄

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

شیر یک نیم شکر یک نیم روغن یک نیم  پودر کاکائو ۴ ونیم ق غ یک لیوان از مواد را برداشته برای سس دولیوان ارد را الکـ کرده و ب ارد یک ق چ بکینگ پودر الک شده و وانیل الک کرده اضافه میکنیم اردرا کم کم ب مواد افزوده و پس از هم زدن سه تخم مرغ اضافه کرده دراخر سس را روی کیک ریخته

بعله 

دستورشو میگی

درست کردی این دستورو؟

خوشمزه شده؟

یه لیوان شکر یه لیوان روعن یه لیوان شیر کاکایو هر مقدار که دوست داری با هم زن هم بزن شونوزده قاشق ازش بردار بزار کنار بعد تو موادی که هم زدی چهار تخم مرع بشکون با هم زن پنج دقیقه هم بزن ارد دو لیوان پکینگ پودر دو قاشق عداخوری بریز هم بزن بزار فر بپزه در اخر که پخت دراوردی سوراخ سوراخش کن با چاقو یا هر چیز تیزی اون شونوزده قاشقی که از مواد گداشتی کنار بریز رو کیک نوش جون

اخه من چندوقت پیش اماده ازین برشیا گرفتم خیلیییییییییی خوشمزه بود کاکائوییم نبود

فکرکردم منو صداکردی

😂😂😂😅😅

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞