1398elena مدیر عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 2091 عنوان لب بچم چرا کبود میشه | مشاهده متن کامل بحث + 9838 بازدید | 21 پست نزدیک ۵ ماهشه یه مدته هردم میبینم لب پایینیش وسطش کبود میشه بعد خوب میشه علتش چیه کسی میدونه 1398/06/26 | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 سلام لب پایین پسر من که ۹ ماهشه گاهی کبود میشه دخترتون چطور شد میشه جوابمو بدید؟ دو سه بار این حالتی شد و لبش کبود شد بعدم خود به خود خوب شد دکتر همنبردم...اره عزیزم خوب شد من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم
سورنااااا۹۹ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 56 دو سه بار این حالتی شد و لبش کبود شد بعدم خود به خود خوب شد دکتر همنبردم...اره عزیزم خوب شد ممنونم عزیزم ایشالا که تنش سلامت باشه همیشه.پسر من گاه گاهی لبش یه کم کبود میشه نمیدونم چرا اینجوری میشه خداکنه برلی پسر منم رفع بشه
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 ممنونم عزیزم ایشالا که تنش سلامت باشه همیشه.پسر من گاه گاهی لبش یه کم کبود میشه نمیدونم چرا ای ... عزیزم پسرت خوب شد؟پسر منم ۵ ماهشه لبش وسطش کبود شده شما دکتر بردی؟ به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
سورنااااا۹۹ عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 56 عزیزم پسرت خوب شد؟ پسر منم ۵ ماهشه لبش وسطش کبود شده شما دکتر بردی؟ سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادن دکتر نبردم خودش خوب شد.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادن دکتر نبردم خودش خوب شد. مممنونم که جواب دادین به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
شکیلابانو عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 2350 عزیزم پسرت خوب شد؟ پسر منم ۵ ماهشه لبش وسطش کبود شده شما دکتر بردی؟ عزیزم لب پسرت خوب شد بردی دکتر؟لب بالایی پسر منم وسطش چند ماهه خشک و کبود میشه کنده میشه باز دوباره همینجوری میشه برای پسر شماهم اینجوری بود؟ من وکالت زندگی ام را به❤️خدا❤️داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
آرامش۱۳۷۱ عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 6009 عزیزم لب پسرت خوب شد بردی دکتر؟ لب بالایی پسر منم وسطش چند ماهه خشک و کبود میشه کنده میشه باز دوبار ... اره عزیزم بردم دکتر .گفت چیزی نیست خود ب خود خوب شد . فک میکنم ضربه خورده بود . به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...