2777
2789
سلام لب پایین پسر من که ۹ ماهشه گاهی کبود میشه دخترتون چطور شد میشه جوابمو بدید؟

دو سه بار این حالتی شد و لبش کبود شد بعدم خود به خود خوب شد دکتر هم‌نبردم...اره عزیزم خوب شد 

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
دو سه بار این حالتی شد و لبش کبود شد بعدم خود به خود خوب شد دکتر هم‌نبردم...اره عزیزم خوب شد 

ممنونم عزیزم ایشالا که تنش سلامت باشه همیشه.پسر من گاه گاهی  لبش یه کم کبود میشه نمیدونم چرا اینجوری میشه خداکنه برلی پسر منم رفع بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم ایشالا که تنش سلامت باشه همیشه.پسر من گاه گاهی  لبش یه کم کبود میشه نمیدونم چرا ای ...

عزیزم پسرت خوب شد؟

پسر منم ۵ ماهشه لبش وسطش کبود شده 

شما دکتر بردی؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...
عزیزم پسرت خوب شد؟ پسر منم ۵ ماهشه لبش وسطش کبود شده  شما دکتر بردی؟

عزیزم لب پسرت خوب شد بردی دکتر؟

لب بالایی پسر منم وسطش چند ماهه خشک و کبود میشه کنده میشه باز دوباره همینجوری میشه برای پسر شماهم اینجوری بود؟

من وکالت زندگی ام را به⁦❤️⁩خدا⁦❤️⁩داده ام چرا که خدای من بهترین وکیل است، وطبق ماده ۶۶۷ق.م وکیل بایدمصلحت موکل خود را به بهترین شکل مراعات کند.
عزیزم لب پسرت خوب شد بردی دکتر؟ لب بالایی پسر منم وسطش چند ماهه خشک و کبود میشه کنده میشه باز دوبار ...

اره عزیزم بردم دکتر .‌گفت چیزی نیست خود ب خود خوب شد . فک میکنم ضربه خورده بود .

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...