2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم😐

مال منم باهمه 

بنظرت بد نمیشه بزنیم؟

من از در ک میرم تو اول دوش حمومه بعد سرویس بهداشتی 

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
مال منم باهمه  بنظرت بد نمیشه بزنیم؟ من از در ک میرم تو اول دوش حمومه بعد سرویس بهداشتی

خیلی خوب و شیک میشه برو مدلاشو تو دیجی کالا ببین خیلی متنوعن ما درو ک باز میکنیم اول دستشوییه کنارش حمام ،ولی بزرگه کلا فضاش

خیلی خوب و شیک میشه برو مدلاشو تو دیجی کالا ببین خیلی متنوعن ما درو ک باز میکنیم اول دستشوییه کنارش ...

ن فضای توالت ما کوچیکه کلا مستطیله 

مرسی از راهنماییت

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
ن فضای توالت ما کوچیکه کلا مستطیله  مرسی از راهنماییت

ولی ب نظرمن بزنی بهتره.اینجوری وقتی کسی حمومه ویکی میخادبره توالت ضروری لازم میشه. اگه هم فک نیکنی بدمیشه میکشی ی طرف میمونه مواقع ضروری بازش میکنین.فک میکنم ازین پانچیاس که این ور اون ور میره دیگه.خیلی بهترمیشه واقعا عذابه حموم ودستشویی ی جاباشه😑

ولی ب نظرمن بزنی بهتره.اینجوری وقتی کسی حمومه ویکی میخادبره توالت ضروری لازم میشه. اگه هم فک نیکنی ب ...

فعلا خونمون مستاجر نشسته شوهرم گفت بمون بلند شه شاید وسطشو تیغه کردیم فعلا نخریدم ولی حتما یجوری جدا میکنم

اشکال نداره حتما نیاز نیس جدا باشن😍

نه جدا کردنو ک جدا میکنم