2821
2789
هر شب دمنوش بابونه بخور.منو مامانم یه زمستون کار هر شبمون بود کلا ورم معدمون خوب شد .با نبات میخوردی ...

وای واقعا ورمتون برطرف شد؟؟؟؟ میدونین منظور من از ورم چیه!

معدم سنگین و سفت میشه و جلو میاد هرچیم میخورم اینقد سنگین میشه نفسم حبس میشه بالا میارم

شمام مث من بودین؟؟؟؟ 

من بدنم لاغره هیچیم نمیخورم بدتر لاغر میشم 😞دمنوش بابونه لاغر کننده که نیس؟

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای واقعا ورمتون برطرف شد؟؟؟؟ میدونین منظور من از ورم چیه! معدم سنگین و سفت میشه و جلو میاد هرچیم م ...

ما معدمون درد میکرد و ورم میکرد و بالا میومد مخصوصا سر معده.انگار بادش کردن.دکتر به مادرم گفته بود ورن داره و کلی قرص داد.تازه شکم خودمم صدا میداد دیگه بتبونه که میخوردیم حالمون خیلی بهتر شد.نه فکر نکنم لاغر کننده باشه.ما با نبات میخوردیم.کلا معده که گرم باشه مریضیاشم کمتره.سعی کن چیزای سرد و سنگین نخوری یه مدت.

ما معدمون درد میکرد و ورم میکرد و بالا میومد مخصوصا سر معده.انگار بادش کردن.دکتر به مادرم گفته بود و ...

مرسییییی منم حتما امتحان میکنم این دمنوش بابونه رو منم با عسل امتحان میکنم چون گرمی هس

چه مدت استفاده کردین و بهتر شدین؟

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
مرسییییی منم حتما امتحان میکنم این دمنوش بابونه رو منم با عسل امتحان میکنم چون گرمی هس چه مدت استفا ...

شبای سرد زمستون.به جای چای.

راستی دمنوش نعنا و پونه هم برا معده خیلی خوبه.چایی اکر میخوری توش برگ نعنا بریز دم بکشه.

منم دیروز دکتر پیش دکتر صدرالدینی چندوقته درگیر ورم معده ام. اما چندروز ریشه شیرین بیان دم میکنم وعسل میخورم خیلی خوبم.غذای ابکی نخور نون خوب بخور میوه وسبزیجات خام ممنوع کلا در کنار تجویز پزشک باید رژیم غذاییتونم رعایت کنید.