2821
2789

زنجبیل تازه رو رنده کن تو آب جوش دم بکشه بخور. ..ضد التهاب و ورم زنجبیل...اندازه یه بند انگشت رنده کن 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زنجبیل تازه رو رنده کن تو آب جوش دم بکشه بخور. ..ضد التهاب و ورم زنجبیل...اندازه یه بند انگشت رنده ک ...

به زنجبیل حساسیت دارم :(

برای حاجت دلم صلواتی از ته دلت بفرست گرفتارم :)
من نرفتم دکتر اما گمانم دارم خیلی بده گاهی انگار گاز روده حبس میشه و نفسم بند میاد سر دلم میسوزه

من آندوسکوپی هم کردم ورم معده تشخیص دادن

ولی ورمم خوب نمیشه 

جدی خوبه؟خود چایشو بخوریم؟ناشتا باشه 

خیلی عالیه...وقتی دم کشید بخورید دیگه...ناشتا هم نباشی میشه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
اخه زنجبیل گرمی هستااا باعث جوش و اینا میشع

تمام ادویه جات گرمی هست...فلفل و زردچوبه و اویشن و دارچین و غیره. ..اینهمه توی غذاها ریخته میشه. ..من زنجبیل میخورم هم به صورت چای هم تو غذا تا حالا جوش نزدم...البته زیاده روی درست نیست. ..میگم اندازه یه بند انگشت. ..

منم چند وقت پیشحالت تهوع داشتم دکتر گفت ورم معدس. دارو خوردم. البته خیلی رعایت غذایی میکنم. و عسل &n ...

ورم معدتون بهتر شده؟؟؟منظورم اینه دیگه معدتون سفت و سنگین نیس؟ اون حالت نفخ مانندشم خوب شده؟؟؟

تمام ادویه جات گرمی هست...فلفل و زردچوبه و اویشن و دارچین و غیره. ..اینهمه توی غذاها ریخته میشه. ..م ...

مرسی بابت کمکتون عزیزم😘

من فقط حالت تهوع داشتم خیلی کمتر شده خیلی رعایت غذای مهمه  بیشتر از دارو

رعایت غذاییتون چی بود؟ 

دارو چی مصرف کردین؟