2777
2789
عنوان

ینی میشه؟

92 بازدید | 9 پست

ینی میشه منم یه روز خوشحال باشم.دلخوشی داشته باشم شبا با فکرشون بخابم صبا ب عشقشون ازخواب پاشم.اخه این چ زندگیه من دارم شکایت دلمو پیش کی ببرم؟؟چرا باابام بایدبعداز 60سال هوای کثافط کاری بیوفته ب سرش.چرا باید ذره دره اب شدن مامانمو ببینم.چرا منم نمیتونم مث هم سنام از زندگیم لذت ببرم و شاد باشم..میشه یکی ک دلش پاکه پیش خدا برام پا درمیونی کنه.شاید صدای شمارو شنید

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم دوره و زمونه یجوریه ک کسی ب طور کامل آرامش نداره

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چیشده

فک میکنم بابام زن گرفته ولی ب هیچ طریقی نمیتونم ثابت کنم.زندگیمون جهنمه

یه روز خوب نمیاد. همش دروغه. ولی من برات دعا می کنم. برای دل شکسته مادرت دعا می کنم. انشااله مشکل ...

کارم شده گریه خیلی برام دعا کن

خوب شاید ها  را رها کن 

بعدش هم مگه چند سال زنده ای که بخوای غصه زندگی مامانت را هم بخوری تو قوی باش و به مامانت هم روحیه بده اگه امکانش هست بطور کامل بابات را از زندگیتون حذف کنین اگه هم امکانش را ندارین با این موضوع کنار بیایین و کنار هم خوش باشین .

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
خوب شاید ها  را رها کن  بعدش هم مگه چند سال زنده ای که بخوای غصه زندگی مامانت را هم بخوری ...

تو یه محبط کوچیک زندگی میکنم ک اگ یه درصداز کارای بابام درز کنه ابروم میره.دیگ نمیتونم سربلند کنم..مشکلمم اینه نمیتونم دقیق بفهمم ک واقعا زن گرفته یا صیغس یا...ولی میدونم ک پای یه زن دیگ وسطه