چطوری از بین میره امروز متوجه شدم پسرم شپش داره از ناراحتی دستم به هیچ کاری نمیره شامپو مخصوصش رو گرفتم زدم شونه زدم 3 تا در اومد 😪 😪 حالا بعضی جاهاش تخم هاش مونده چطوری از بین میرن..... خودمم شامپو زدم شونه کردم یکی شپش در اومد حالا نمیدونم تو سرم تخم هاش هست یا نه.... چندشم میشد از اسم شپش حالا این بلا سرم اومده نه صبحانه خوردم نه ناهار از ناراحتی دق کردم چیکار کنم خواهش کسی يه راهکار میدونه بگه
منم الان توی سرم هست دو روز پیش شامپوکردم اما کسی نیست ازتو سرم جدا کنه من دخترم گرفته بود ازش گرفتم بخدا دونه دونه ازتو سرش در میآوردم اما خودم کسی نیست داغونم نمیدونم چکارکنم😭😭😭الان اسفند جوشاندن صاف کنم بذارم به سرم گفتن خوبه اما مشکل اینه تمام این راهکارها برای خود شپشهتخمش را ازبین نمیبره اونا رابایدحتماکسی دربیاره از توی سر😭😭😭
بله برا خودم استفاده کردم. اول لابه لای موهاش رو ذره ب ذره باز کن ببین. قشنگ چن قسمتش کن تا قاطی نشه بعد بینشو ببین تموم ک شد دوباره ب همین شکل اتو بزن
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
بله برا خودم استفاده کردم. اول لابه لای موهاش رو ذره ب ذره باز کن ببین. قشنگ چن قسمتش کن تا قاطی نشه ...
الان مال خودمو لایه به لایه اتو مو داغ زدم با شونه دندانه دار شونه کردم هیچی در نیومد پس شپش همون یکی بوده یعنی؟ تخمش رو نمیدونم تو موهام هست یا نه تا جایی که از اینه میبینم نیس پشتم رو نمیتونم ببینم مامانمم گفتم ببین چشاش ضعیفه میگه چیزی نیس