2777
2789
عنوان

تخم شپش

459 بازدید | 37 پست

چطوری از بین میره امروز متوجه شدم پسرم شپش داره از ناراحتی دستم به هیچ کاری نمیره شامپو مخصوصش رو گرفتم زدم شونه زدم 3 تا در اومد 😪 😪 حالا بعضی جاهاش تخم هاش مونده چطوری از بین میرن..... خودمم شامپو زدم شونه کردم یکی شپش در اومد حالا نمیدونم تو سرم تخم هاش هست یا نه.... چندشم میشد از اسم شپش حالا این بلا سرم اومده نه صبحانه خوردم نه ناهار از ناراحتی دق کردم چیکار کنم خواهش کسی يه راهکار میدونه بگه 

بچه بودم با هیچی نرفت کچلم کردن 😭

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقدر امسال شپش زیاد شده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

اتو مو عالییییی. ذره ذره اتو بزن از ریشه موهات. کم جدا کن موهاتو 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
یکی باید بیاد کمکت تخم هاش از سرت بکنه له کنه والا باز میشن .بچه ات هم تخم هاش بادست جدا کن از ساقه ...

شوهرم نمیزاره موهای پسرم رو کوتاه کنم مخالفه همیشه. بخاطر همین غریبه ها فک میکنن دختره... الانم گفتم ببر کوتاه کن میگه نه 

وقتی خوابه بشین بالاسرش دونه دونه هرشاخه مویی که تخم توشه قیچی کن بنداز تو پلاستیک

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الکل اسپری کن روی موهات بعد سشوار داغ بکش روش،سرکه اسپری کن رو موهات سشوار بکش و با شونه شپش شونه کن،نخود بخیسون بکوب با آبلیمو قاطی کن بذار روی سرت بعد فرداش حمام کن و با شامپو بشوربعد الکل اسپری کن بعدم سشوار داغ بگیر

شوهرم نمیزاره موهای پسرم رو کوتاه کنم مخالفه همیشه. بخاطر همین غریبه ها فک میکنن دختره... الانم گفتم ...

خب عزيزم لااقل ب موهاش برس مرتب حموم ببر از كجا شپش گرفته؟؟؟

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
خب عزيزم لااقل ب موهاش برس مرتب حموم ببر از كجا شپش گرفته؟؟؟

مرتب میبرم نمی‌دونم والا هر چی فک میکنم یا از ویلا شمال گرفته یا از پسر همسایه. دیگه اصلا بیرون نمیره یا دوستی نداره 

هر چقدر هم با دست جدا كني بازم ميمونه خلاص نميشي ازش تا چند  سال  موهاشو با ماشين بزن&nbs ...

عزیزم 

😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 

تا چند سال من میمیرم که امروز فهمیدم تو چند ساعت چند سال داغون شدم 

الان خیلی زیاد ششده و اکثر بچه ها گرفتن خودتو اذیت نکن راه حل داره .بعد از شامپوب مخصوصش سرکه بزن بعد اتوی مو عالیه...میسوزونتشون...برا خودتم رنگ و دکرله میسوزنه.بعد هم حتما لباساش رختخوواباتون تو اب جوش 5 دقه بذار تا از بین برن