2777
2789

سلام خانوما من رب گوجه میپزم و میفروشم کسی نیاز نداره؟؟؟ گوجه ها محصول خودمون هست و با ذغال میپزیم نهاوند هستیم و سفارشات امروز به تهران رایگان هست فقط هزینه اسنپ متقاضی پرداخت می کنه. 

عه حیف

۶ کیلو گرفتم من

گیلویی چند

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه لطفا طرز پختش هم بگی بهمون چه خوشرنگه

عزیزم ما گوجه رو که برداشت می کنیم میشوریم بعد از دو روز خرد می کنیم ابشو میگیریم میپزیم چون رب خونگی مواد نگهدارنده نداره پس مستعد کپک زدن هست کمی نمک میزنیم که از کپک زدنش جلوگیری بشه میتونید هم روغن زیتون بالا رب بزنی و سلفون بکشی درشو ببندی. خیلی باید هم بزنی موقع پخت که ته نگیره و... 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792