2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی گویا بنده خدا خیلی اذیت شده بود توسط مادر شوهرش.  مادرشوهرش اخرش هم خوب شد اما کار ب دعوا رسید و شوهرش طرف اینو گرفت.  آخرش مادر و پدر داماد اینارو از خونه ای ک داده بودن بشینن بیرون کرده بودن.  اینام بعد از چندسال قطع رابطه بعنوان کادو تولد پسره خونه رو پس میگیرن.  دختره هم ادامه تحصیل میده و اینا

دختره هم وقتی پدرشوهر و مادرشوهرش میومدن خونش حسابی تحویل میگرفتشون ولی حالا ک تولدش شده مادرشوهرش دوتا ظرف مسی کوچیک بدون کادو کردن اورده گفته اینارو از جلو خونمون گرفتیم.  درصورتی که ب بقیه ی عروسای فامیل حسابی میرسیده.  حالا ناراحت بود استارتر میخواست دوباره بره کودتا کنه 

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
تا اونجا که میخواستن خونه رو عوض کنن

از من عقبتری.  خونه رو عوض کردن رفتن صد متری گرفتن نزدیک دانشگاه. شوهرشم به اصرار پدرش ماهی نیم ساعت میرفت سر میزد که دید پشت سر زنش و خانوادش حرف میزنن دیگه نرفت. مادرشوهره واسه عروسه مزاحمت ایجاد میکرد که شوهرش گفت خطتو عوض کن. آدرس خونه و تلفنشم نداشتن تنها راه ارتباطشون شوهرش بود.. زن عموها و... اومدن خونشون دیدن گفتن شاید اون روز سفره بوده خواهرتو نگفته واقعا یادش نبوده... که گفت نه مادر عروس عمه شوهرمو گفت خواهرمو یعنی یادش نبود... تا همینجا... 

هیچی گویا بنده خدا خیلی اذیت شده بود توسط مادر شوهرش.  مادرشوهرش اخرش هم خوب شد اما کار ب دعوا ...

حالا نظر سنجیش چی بود گفت آخرش نطرسنجیه میخوام نظرتونو بدونم. ..  میخواست چیکار کنه؟

حالا نظر سنجیش چی بود گفت آخرش نطرسنجیه میخوام نظرتونو بدونم. ..  میخواست چیکار کنه؟

میگفت برم کودتا کنم یا نه.  تصمیمشو گرفته بود دنبال تاییدیه از طرف ما بود😁

اما بعضی کاربرا آخرش پریدن بهش ک تو با سیاست شوعرتو از مادرش جدا کردی و بعضی جاها تو بد بودی و اینا

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
میگفت برم کودتا کنم یا نه.  تصمیمشو گرفته بود دنبال تاییدیه از طرف ما بود😁 اما بعضی کاربرا آخ ...

ععععع تا صفحه ده که این بنده خدا بدی نکرده بود.. 

ععععع تا صفحه ده که این بنده خدا بدی نکرده بود.. 

اخراش بخاطر بدیهای مادرشوهرش اینم بد شده بود.  مثلا میرفت خونشون اونا میگفتن چطوری؟ این با تیکه جواب میداد و دوباره دعوا میشد

اخراش بخاطر بدیهای مادرشوهرش اینم بد شده بود.  مثلا میرفت خونشون اونا میگفتن چطوری؟ این با تیکه ...

ععععع حیف که ترکید نخوندم. مسخره ها چرا تاپیکو میترکونن