2777
2789
عنوان

بخشیدن مهریه

14269 بازدید | 239 پست

بچه ها اینجا کسی هست، مهریشو بخشیده باشه؟

من میدونم مهریه بخشیده شده قابل رجوع نیست.

به نظرتون تحت چه شرایطی حاضرید ببخشید؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تحت هیچ شرایطی

جدی ؟

یعنی فکر نمیکنی بتونی به اعتمادی برسی که ببخشی؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

من به شوهرم گفتم هروقت بخوای میبخشم ولی توام حضانت دخترمون بده بهم‌ . اونم هربار میگه این حرفا گفتنشم زشته 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مهریه رو میبخشن در ازاش میگن تمامی وسایل منزل طلاها و ماشین به نام خوده زن 

مگه میشه از نظر قانونی؟ 

من منظورم اینه به اطمینانی برسی از شوهرت که مهریه رو ببخشی، میشه؟

هیچ شرایطی

چرا به نظرت نمیشه؟ یعنی قراره کجا به درد بخوره؟

بنظرم تحت هیچ شرایطی

مهریه. مزخرف ترین چیزه اگه نبخشیشم بزاری اجرا قسط بندی میکنن یهذسکه چهار ملیون کلی ماه طول میکشه تادیهذسکه گیرت بیاد تا کی میخاد ادم مگه پشت مهریه بمونه موهای ادم سفید میشه الان کلی دورو بریام دخترا و زنایی هستن که شوهراشون مهریشونو میدادن ولی خودشون نخواستن همه چی و بخشیدن و الان دوباره ازدواج کردن و صاحب زندگی و بچه زندگیه تازه با کسه دیگه شروع کزدن مهریه زن و از زندکی عقب میندازه ولی مرد ازاده حتی باددادن مهریه میتونه بره زنه دیگه بکیره ولی زن بدبخت اگه کاری کنه ابروش میره محکوم به شلاق و.. اس 

من به شوهرم گفتم هروقت بخوای میبخشم ولی توام حضانت دخترمون بده بهم‌ . اونم هربار میگه این حرفا گفتنش ...

چرا اینو میگه ببخشید اینو میگم ولی فک میکنه یه روز جدا بشید؟

جدی ؟ یعنی فکر نمیکنی بتونی به اعتمادی برسی که ببخشی؟

البته عزیزم من در شرف نامزدی ام نامزدمم بسیااار ادم خوبیه شاید بعد ها بتونم ببخشم ولی خب بیشتر وقتا ادما اصلاااا یادشون میره چیزی بنام مهریه هست مهریه فقط یه پشتوانه واسه زنه

چرا اینو میگه ببخشید اینو میگم ولی فک میکنه یه روز جدا بشید؟

نه. میگه ی سری چیزا اصلا نباید گرفت‌ . قبحش میریزه و .....کلا خیلی احساسی و رمانتیک. اینجوری میگم بغض میکنه‌ طفلی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
مگه میشه از نظر قانونی؟  من منظورم اینه به اطمینانی برسی از شوهرت که مهریه رو ببخشی، میشه؟

اره اونایی که میخان جدا شدن توافق میکنن در ازای بخشش مهریه این چیزارو دریافت کنن 

به نظره من هرچقدم اطمینان داری نباید ببخشی 😌 تو که ازش چیزی مطالبه نمیکنی یع تعهده مونده اونجا واسه روزه مبادا ازفردات که خبر نداری 

هرگز اینکارو نکن مگر بجاش سند خونه بزنه ک قیمتش از مهریت پایینتر نباشه

من از اول اعتقادی به این موضوع نداشتم تو این سالها هم صداقت شوهرم بهم ثابت شده، اما به اصرار پدرم مهریه گذاشتیم ولی خودم گفتم عندالاستطاعه، حالا دارم فکر میکنم همونم برم ببخشم چون اعتقادی نداشتم هیچ وقت بهاینکه به درد میخوره.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز