2777
2789
عنوان

تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 8007 بازدید | 62 پست
بله عزیزم سونو واژینال تخمدان 

ممنون عزیزم از پاسخ گوییت❤❤❤❤یه سوال دیگه هم داشتم..

اگه آز ذخیره تخمدان خوب باشه ...ینی تخمک وتخمک گذاری هم خوبه یا ربطی نداره؟؟؟؟؟؟؟

میشه بپرسم ذخیره تخمدان شما چطوریه؟؟💋💋💋💋

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
ممنون عزیزم از پاسخ گوییت❤❤❤❤یه سوال دیگه هم داشتم.. اگه آز ذخیره تخمدان خوب باشه ...ینی تخمک وتخمک ...

من ذخیره تخمدانم معمولی بود .. اگه شما تنبلی تخمدان خفیف داشته باشین با چند تا قرص و زمان تخمک گذاری حتما باردار میشی اگه هم همه چی خوب باشه که یکم صبر کنی و سر وقت اقدام داشته باشی که راحت باردار میشی عزیزم انشاالله که خیره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ذخیره تخمدانم معمولی بود .. اگه شما تنبلی تخمدان خفیف داشته باشین با چند تا قرص و زمان تخمک گذاری ...

ممنون خانومی..من 6ماهه اقدامم...اون روز رفتم دکتر اما هیچ آزمایش وسونویی واسم ننوشت..ب زورفقط واس شوهرم گفتم آزمایش بنویسه...پس حتما شنبه میرم میگم ک واس من آز ذخیره تخمدان و سونو رحم و تخمدان بنویسه.........

توروز12پری اگه تنبلی داشته باشیم سونو مشخص میکنه؟؟؟؟؟؟؟

این آزمایش رو روز چن پری بریم؟؟؟؟

عزیزم بازم ببخشیدها بخدا هیچ اطلاعاتی از این کارها ندارم

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

نه عزیزم چه حرفی .. اخه بعد از یکسال اقدام دکترا دس به کار میشن برا همین احتمالا برلت ننوشته روز 12 یا 13 پری برو سونو ببین وضعیت فولیکولات و تخمکت در چه حدی دکتر سونو راهنمایت میکنه اگه باز نتیجه نگرفتی یکم صبر کن بعد برو دکتر بگو برا خودت ازمایش هورمونی بنویسه که روز دوم سوم پریودی باید بری اگه همسرتم میاد ازمایش که یه ازمایش اسپرمم اون بده که خیالتون از همه نظر راحت بشه

نه عزیزم چه حرفی .. اخه بعد از یکسال اقدام دکترا دس به کار میشن برا همین احتمالا برلت ننوشته روز 12 ...

ممنون مهربوون....

امروز 8پریودیمه..12میرم سونو..شوهرم هم هفته بعد میره آزمایش..ان شاالله ک سالم باشه...اگه بازم پریود شدم ماه بعد😢😢😢😢آز ذخیره هم میرم💖💖💖

سلام عزیزم ممنون بار اول خداروشکر😍

عزیزم😙😙😙..ان شالله دوره بارداریتو به خوشی بگذرونی و بعدشم نینی خوشگلتو بغل بگیری

میتونم چندتا سوال بپرسم؟؟

-اینکه همون ماه تخمک کشی برات انتفال دادن یا ماه بعدش؟

بعد اینکه همون روزی که تخمک کشی انجام میشه همون روز اسپرم رو از مرد میگیرن؟؟

چی میگی تو😤😤😤😤
عزیزم😙😙😙..ان شالله دوره بارداریتو به خوشی بگذرونی و بعدشم نینی خوشگلتو بغل بگیری میتونم چندتا سو ...

ممنونم عزیزم.انشالا

اره آبان ماه تخمک کشی کردن .روز ۱۴پریودم بودو۴روز بعد هم انتقال دادن واسم یعنی روز ۱۸ سیکل

عزیزم هرسوالی داشتی میتونی بپرسی.

عزیزم😙😙😙..ان شالله دوره بارداریتو به خوشی بگذرونی و بعدشم نینی خوشگلتو بغل بگیری میتونم چندتا سو ...

اسپرم روهمون روز تخمک کشی گرفتن.چون خونم به بیمارستان دور نبود.از خونه بردم

اسپرم روهمون روز تخمک کشی گرفتن.چون خونم به بیمارستان دور نبود.از خونه بردم

ممنونم گلم که راهنماییم کردی😀😀

از ته قلبم از خدا میخوام نی نیت رو صحیح و سااالم به دنیا بیاری و با دل خوش بزرگش کنین😍😍

چی میگی تو😤😤😤😤
سلام دوستان ، من می خوام برم واسه اقدام به آی وی اف ، بگین‌کدوم مرحلش سخته ؟ کلا یه ترسی وجودم‌گرفته ...

سلام گلم هیچ مرحله نه سخته نه دردناک تازه کلی حس خوب امید و انتظار قشنگ برای مادر شدن داره انشاالله که خیره