2777
2789
عنوان

تخمک کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 8007 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم 

عزیزم از کجا فهمیدین ک باید برین تخمک کشی؟؟؟من 6ماهه اقدامم اما نمیشه.....چ آزمایش و سونویی لازمه؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
عزیزم از کجا فهمیدین ک باید برین تخمک کشی؟؟؟من 6ماهه اقدامم اما نمیشه.....چ آزمایش و سونویی لازمه؟؟

دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری با داروهای معمولی هم رفع نشد عکس از رحم گرفتن با ازمایش ذخیره تخمدان بعد گفتن باید میکرو کنی و تخمک کشی 

دکتر بهم گفت تنبلی تخمدان داری با داروهای معمولی هم رفع نشد عکس از رحم گرفتن با ازمایش ذخیره تخمدان ...

ینی باعکس رنگی مشخص میشه تنبلی؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
ینی باعکس رنگی مشخص میشه تنبلی؟؟

نه تنبلی که از پریود نامنظم و ازمایش ذخیره تخمدان و تیروئید کم کار مشخص میشه البته این موارد شاید برای یه نفر دیگه فرق کنه مثلا بعضی ها پریود منظم دارند .. روز 15 پریودی هم سونو میکنند که سایز تخمک و فولیکول مشخص بشه از اینا میفهمن 

نه تنبلی که از پریود نامنظم و ازمایش ذخیره تخمدان و تیروئید کم کار مشخص میشه البته این موارد شاید بر ...

من پریودام منظمه..گاها یکی دوروز اینور اونور میشه..تیروییدم هم نرماله...الانم 8پریودی هستم..12اگه برم سونو مشخص میشه تنبلیم؟؟

من پریودام منظمه..گاها یکی دوروز اینور اونور میشه..تیروییدم هم نرماله...الانم 8پریودی هستم..12اگه بر ...

اره از دهم و یازدهم برس سونو واژینال از تعداد و سایز فولیکولات میگه میخوای خیالت راحت بشه یه ازمایش ذخیره تخمدان بده 

اره از دهم و یازدهم برس سونو واژینال از تعداد و سایز فولیکولات میگه میخوای خیالت راحت بشه یه ازمایش ...

عزیزم ببخش ک مزاحم میشم..😍

این ازمایش رو کی میتونم انجام بدم؟؟؟؟

هزینه سونو روز12پریود چن میشه؟؟؟

وهزینه این ازمایش؟؟

عزیزم ببخش ک مزاحم میشم..😍 این ازمایش رو کی میتونم انجام بدم؟؟؟؟ هزینه سونو روز12پریود چن میشه؟؟؟ ...

نه گلم مراحمی هزینه ازمایش و خاطرم نیس ولی من تو مرکز رویان سونو میدم 37 ولی تا حالا بیرون رفتم بدون نسخه 110 دادم اگه بری دکتر برات بنویسه که خیلی بهتره 

نه گلم مراحمی هزینه ازمایش و خاطرم نیس ولی من تو مرکز رویان سونو میدم 37 ولی تا حالا بیرون رفتم بدون ...

میگم اگه یه بار بریم سونو وآزمایش  ومشکلی نباشه دیگع نیازی نیس ماه بعد تکرارش کنیم؟؟

اره از دهم و یازدهم برس سونو واژینال از تعداد و سایز فولیکولات میگه میخوای خیالت راحت بشه یه ازمایش ...

همون سونوی رحم وتخمدان؟؟

میگم اگه یه بار بریم سونو وآزمایش  ومشکلی نباشه دیگع نیازی نیس ماه بعد تکرارش کنیم؟؟

نه ازمایش که همون یکباره سونو هم شاید دکار بهت بگه ماه بعد برا اقدام روز 13 یا 14 پریودی بیا تا وضعیت و سایز تخمکا رو بررسی کنم