zizi106 مدیر عضویت: 1394/01/09 تعداد پست: 4103 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 44 پست دیگه پنج شنبه سزارین میکنم .... خداحافظ دوران بارداری ----»😊 1394/07/07 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Evin1 عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 2323 موقع استرس هیچی مث ذکر خدا آدمو آروم نمیکنه. زی زی جان ایشالله که به سلامتی همه چی تموم میشه
zizi106 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/09 تعداد پست: 4103 اوین حتما همین طوره. .. حتما قبل از عمل نماز شکر میخونم ----»😊
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 سلام زی زی جون من کمی نگران پسرمم میشه دعاش کنی؟ راستی مفقودی های منا رو هم دعا کن.... فدای دل مهربونت اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
zizi106 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/09 تعداد پست: 4103 سلام عزیزم حتما... خدا خودش کمک بچت کنه و هم چنین مفقودین حجاج ----»😊
mamane_amir2 عضویت: 1394/05/04 تعداد پست: 1201 زی زی خیلی نگرانم بغض تو گلومه پسرم همش ۱۶ ماهشه تورو خدا دعاش کن هیشکی درکم نمیکنه میگه بیخودی نگرانی ولی من یه مادرم... اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
لیانا43 عضویت: 1394/03/28 تعداد پست: 859 زی زی ما با همیم ولی من خدا بخوا د هفته ی آینده سز میشم ب سلامتی عزیزم زودی فارغ شی و نی نیتو سالم بغل بگیری
پیشی69 عضویت: 1392/05/03 تعداد پست: 278 عزیزم ان شالله به سلامتی.برای منم دعا کن دخترمو به سلامت بغل کنم.الان هفته33هستم.
چکاوک917853 عضویت: 1394/06/09 تعداد پست: 1833 سلام دوستم.مبارکه گلم.منم دعامیخام.یادم نبر رابطه های تموم شده رو اونقدکش ندین که باخیانت تموم شه
خاله_میتی عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 334 سلام دوستم انشاءالله به سلامتی زایمان کنی عزیز واسه عاقبت بخیری همه جووونم هم دعا کن من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.
خاله_میتی عضویت: 1393/04/11 تعداد پست: 334 لحظات قشنگی در انتظارت از تک تکش لذت ببر منم فروردین امسال دختر نازم به دنیا اومد خیلی عاااااالی بود خدا قسمت تمام منتظرها بکنه من قصد دارم هرجا هر اتفاقی که در جهان هستی می افتد فقط به سالم شدن، ثروتمند شدن و مقتدر شدن ما منجرب شود.