2777
2789
عنوان

زمان مناسب...

173 بازدید | 19 پست

مامان های عزیز 

یه سوال:

آیا برای بچه دار شدن لازمه همه شرایط محیا باشه؟

من 30 سالمه اما اصلا شرایط بچه دار شدنم ندارم. از طرفی میشنوم اینجوری هم نیست اراده کنم بچه دار شم شاید اصلا مشکلی دارم و باید درمان کنم. نمیدونم

اما خیلی از اطرافیان میشنوم دیر میشه

کلا معتقدم خودم و همسرم باید تصمیم بگیریم و حرف بقیه برام مهم نیست

حالا شما بعنوان یک مادر شرایطتون کامل محیا بود؟ و اینکه اگر نبود و برگردید تصمیمتون چیه؟

خلاصه توصیه و پیشنهاد و اینا؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۲۰ سالمه شرایطم انچنانی نبود ولی به امیدخدا باردارشدم و راضیم بچه رزقشو با خودش میاره

من خیلی خیلی وقت کم دارم

میتونم بچه داشته باشم ولی مشکل کمبود وقت هم داشته باشم؟

بله شرایط باید محیا باشه 

شرایط مالی بصورت نسبی فراهم  باشه خوبه 

اما سلامت جسمی شما و همسرتون ، سلامت روان و آرامش خاطر ، وقت کافی ، انرژی کافی ، ثبات توی زندگی زناشویی و تفاهم و ارتباط خوب زن و شوهر خیلی ضروریه اینا مسائلی هست که نمیشه نصفه و نیمه داشته باشی بعدش هم  بچه دار بشی 

فقط توی مساله مالی حد متوسط کافیه اما بقیه اش ضروریه 

مشکل حاد توی زندگی نباشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
بنظرم اقدام کن اگه شرایطتون خیلی بد نیست با یکم صرفه جویی حل میشه یا حداقل برو چکاپ ببین مشکلی نداری

دانشجو هستم و راهم تا خونه 13 ساعته. از این نظر شرایطشو ندارم. درسمم معلوم نیست یه سال دو سال کی تموم بشه

دانشجو هستم و راهم تا خونه 13 ساعته. از این نظر شرایطشو ندارم. درسمم معلوم نیست یه سال دو سال کی تمو ...

پس نه ... تو این شرایط چطور میخوای بچه دار شی؟

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

پس من شرایطشو ندارم چون وقت و انرژیم صفره

پس فعلا بچه دار نشو 

هم خودت رو آزار میدی هم بچه طفل معصوم 

من ۳۴ ساله بودم دخترم بدنیا اومد شرایطم محیا بود اون موقع 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
دانشجو هستم و راهم تا خونه 13 ساعته. از این نظر شرایطشو ندارم. درسمم معلوم نیست یه سال دو سال کی تمو ...

عزیزم برو ی متخصص زنان و بگو میخوام مثلا ی سال یا دوسال دیگ باردار بشم .با آزمایشهایی ک بهتون میده.میتونه بفهمه شرایطشو داری بعد باردار بشی یا ن

خدایا.خودت کیانم رو صحیح و سالم بهم برسون😍
بله شرایط باید محیا باشه  شرایط مالی بصورت نسبی فراهم  باشه خوبه  اما سلامت جسمی شم ...

ما مثلا خونمون یک خوابه، همش فکر میکنم اگر بچه دار شم اتاق خواب نداره وسایلش رو تختش رو کجا بذارم، درحال حاضر نمیتونیم خونه ی دیگه ای بخریم و عوض کنیم جامونو 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️