2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 28 پست
سلام خانوما منم الان پونزده روز از مو عدم میگذره چند روز پیش بی بی زدم منفی شد گرمی هم همش میخورم ول ...

خب ازمایش بده ببینی باردار نیستی بعد میتونی دکتر زنان بری 

خدایا یاریم کن .. اگر چیزی شکستم "دل" نباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ازمایش بده ببینی باردار نیستی بعد میتونی دکتر زنان بری 

آزمایش روز مو عدم دادم منفی بود قبلا هم یه بار اینجوری شدم یه ماه تاخیر داشتم که آمپول زدم به شدت افتادم لک بینی و خون ریزی الان نمیخوام دیگه آمپول بزنم ولی اون موقع علائم پری داشتم الان هیچی میگم ممکنه باردار باشم دیر نشون بده

خدایا شکرت😍😍
آزمایش روز مو عدم دادم منفی بود قبلا هم یه بار اینجوری شدم یه ماه تاخیر داشتم که آمپول زدم به شدت اف ...

نمیدونم بخدا عزیزم اخه میگی از دادی و منفی بوده منم این ماه علایم پری ندارم ولی بی بی چک منفی نشون داد... 

نمیدونم بخدا عزیزم اخه میگی از دادی و منفی بوده منم این ماه علایم پری ندارم ولی بی بی چک منفی نشون د ...

فدات دعا کن زودتر باردار بشم از عید اقدام کردم نشده با اینکه هم خودم هم شوهرم سالمیم😔

خدایا شکرت😍😍
فدات دعا کن زودتر باردار بشم از عید اقدام کردم نشده با اینکه هم خودم هم شوهرم سالمیم😔

انشالله هر چه زودتر دامنت سبز بشه منم یک سال و چند ماهه اقدامم ولی نمیشه

آن شاالله به حق این روزا بزودی یه نی نی خوچل مو چل میاد تو دلت

مرسی عزیز دلم انشاالله خیلی منتظرم .......باردار بشیم و بیایم خبرشو تو نی نی سایت بزنیم