2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه خیییلی😍😍😍مثل من منم ۲تا بیبی زدم توی یک روز از ذوق

الانم دوسدارم بزنم باز ببینم مثبت شدنشو🤣عقده ای شدم اینقدر منفی دیدم

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
عزیزم چند ماه اقدامی؟ مشکلی هم داشتی؟ اگر اره بگو چ دارویی مصرف کردی مرسی

سلام، تقریبا دوماهه اقدامم، نه عزیزم من مشکل بارداری بر اساس آزمایش های قبل اقدام خداروشکر تا الان نداشتم، من مشکلم اینه که صرع دارم و قرص والپرات سدیم میخورم که برای جنین خطرناکه، دیگه بعد 11 سال خسته شدم و سپردم به بزرگی و کرم خداوند🙏🙏🙏

مبارکه چند روز عقب انداختی

عزیزم من همیشه پریودام منظم بود ولی سه ماهه نامنظم شده، ماه قبل 24 ام شدم، برای همین دقیقا نمیدونم چقدر عقب انداختم، ولی از 24 ام این تقریبا هاله انداخته 

مبارکه خیییلی😍😍😍مثل من منم ۲تا بیبی زدم توی یک روز از ذوق الانم دوسدارم بزنم باز ببینم مثبت شدنش ...

عزززیززم ❤️❤️❤️نه دیگه چون بی بی چک گرون شده من دیگه به همون روزی یدونه اکتفا کردم😉🤣🤣

واااییی حس قشنگت مبارک گلم،من ۲۶ ۵ روز مونده به موعد زدم منفی شد😑

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
واااییی حس قشنگت مبارک گلم،من ۲۶ ۵ روز مونده به موعد زدم منفی شد😑

منظورم ۲۶ این ماهه که میشد ۵ روز به موعدم،دعا کنید منم ابن ماه بی بی مثبتمو ببینم چقدر از منفی شدنش حالم بهم میخوره دیگه🤣

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.