2777
2789
انشاالله که خودش نمیاد، انشالله بی بی ات + بشه🙏🙏

شمام درد پری داشتی ک بره وبیاد؟اخه میگن یکی از نشونه هاشه

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم ،به خصوص دیشب که دیگه فکر کردم پریود شدم حتما

خداجونم منم این ماه مامان شم

چندماه بوداقدام بودی

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

موعدت کی بود؟؟؟واز کی بی بی زدی

حس میکردی دهانه واژنت باز شده؟ ببخشیدااا من حتی چندتا باد ازواژنم خارج شد وامروز واژنم بازنیس ولی درد پری میاددمیره

حس میکردی دهانه واژنت باز شده؟ ببخشیدااا من حتی چندتا باد ازواژنم خارج شد وامروز واژنم بازنیس ولی در ...

نه راستش، من الان علت اینکه باورم نمیشه و همش یه ترسی دارم به خاطر اینکه خیلی حالات پریود رو دارم، مثلا به جای نوک سینه هام کنارهاش درد میکنه، یا حس گور گرفتن دارم یا دل درد های ناگهانی ولی خفیف و احساس کمی رطوبت در واژن، به خدا میترسم برم آز😔

نه راستش، من الان علت اینکه باورم نمیشه و همش یه ترسی دارم به خاطر اینکه خیلی حالات پریود رو دارم، م ...

همین جیزایی ک گفتی‌منم دارم عزیزم میگن ب این سرعت دردنمیادسراغت ونوک سینه با پیشرفت بارداری میادسراغت‌واینکه درد پریودوبارداری مثه همه

تو ک خیالت راحت بارداری

سلام عزیزم، مگه میشه در مقابل محبت شما جواب نداد😊من ماه قبل 24 ام پریود شدم،علائم خاصی هم ندارم فقط ...

قربونت برم 

امیدوارم با خوشی و سلامتی ۹ ماه رو طی کنی عزیزم‌

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞