2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش باید بخاد،من برای همه بچه هام بهش میگفتم یدونه بیاریم میگفت فکر کنم بهت میگم ،چند ساعت فکر میکر ...

اگه اینجوری راضی میشد که الان5نفره میشدیم

با افتخارشمالیم
گول زدن نیست که. تک فرزندی رو خیلی ها دوست ندارن.زحمت حاملگیه و نگهداری و بزرگ کردن هم که با مادره.& ...

بالاخره همونقدر که مادر دغدغه داره پدرم داره

یه قضیه دو طرفس باید راضیش کنه اما گول زدن نامردیه 

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگه اینجوری راضی میشد که الان5نفره میشدیم

پس اگه اینجوری نمیشه یعنی واقعا نمیخاد و اگه گولشم بزنی اصلا راهدرستی نیست و بعد پشیمونی و مشکلاتش برای خودت میمونه،دلیلشو بپرس ازش خب

💗💗💗
پس اگه اینجوری نمیشه یعنی واقعا نمیخاد و اگه گولشم بزنی اصلا راهدرستی نیست و بعد پشیمونی و مشکلاتش ب ...

یه دلیل الکی میاره ما هردومون کارمندیم حقوقمونم خوبه

با افتخارشمالیم
بالاخره همونقدر که مادر دغدغه داره پدرم داره یه قضیه دو طرفس باید راضیش کنه اما گول زدن نامردیه&nbs ...

یه دغدغه ای رو پدر شدن اصلا نداره.

محدودیت سنی هست. یه مرد نگران زمان پدر شدن نیست.

اما زن تا یه سنی میتونه مادر بشه.

پس دو طرفه نیست. مردها اگه محدودیت سنی داشتن. توی اون سن 20 تا بچه می خواستن.

یه دلیل الکی میاره ما هردومون کارمندیم حقوقمونم خوبه

ب نظرم باید دلیل اصلیشو بفهمی ک چرا دوست نداره،و اگه واقعا راضی نمیشه نکنی این کارو چون بعدش پشیمون میشه

💗💗💗
پس اگه اینجوری نمیشه یعنی واقعا نمیخاد و اگه گولشم بزنی اصلا راهدرستی نیست و بعد پشیمونی و مشکلاتش ب ...

بچم داره افسرده میشه من همه سختیارو به خاطر اون تحمل میکنم

با افتخارشمالیم
بچم داره افسرده میشه من همه سختیارو به خاطر اون تحمل میکنم

آخه اگه بعدا تو کارا کمکت نباشه و بگه ب من چ یا شاید اصلا انقدر دوست نداشته باشه بچه ک بگه باید بندازیش چی؟ب نظرم با صحبت باهاش و آوردن دلیل و منطق راضیش کن

💗💗💗