2821
2789

من باردارم.

بهترین پوست رو داشتم.

لیزر ابرسانی بخار شویی ماسک لایه بردار 

یکبار تست پوست دادم پوستم ۲۰ بود با اینکه سنم ۳۳بود اونموقع.

اما الان تو بارداری منافذ باز.

لک هم افتاده زیر چونم

چربی اطراف بینی که نگم برات

هر روز دارم چربی میکشم 

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردارم. بهترین پوست رو داشتم. لیزر ابرسانی بخار شویی ماسک لایه بردار  یکبار تست پوست داد ...

میشه بگی چه موادی استفاده میکردی و مارکهاش رو هم بگی؟؟؟

سرم بهتره یا ماسک ؟؟؟

ماسک طبیعی بهتره یا کارخونه ای؟؟؟

لطفا مارک وسایلی که استفاده میکردی رو هم بگو اگه حوصله داری و نی نی اذیت نمیشه!😊

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی
میشه بگی چه موادی استفاده میکردی و مارکهاش رو هم بگی؟؟؟ سرم بهتره یا ماسک ؟؟؟ ماسک طبیعی بهتره یا ...

بخار شویی رو ارایشگاه برای پاکساززی بگید براتون انجام میدن.

محصولات آبرسان NPRANNI پک کامل داره خودش. من از کُره خریدم.

مرطوب کننده ی SOS ابرسان عالی وارداتی اصلش برزیلیه.

کرم ضدآفتاب SUNLEE و SOSKIN که دومی الان خیلی کم گیر میاد.

لایه بردار اگر پوستتون خشکه ماسک طلا

من چون چربم نقره استفاده میکنم. من قشم گرفتم ۷۵تومن. البته بزرگه.

مارکش یادم نیس.

من هفته ای یکبار بخور میزنم منافذ که باز شد با کارک برخلاف جهت پوست به ارومی میکش، چربی و چرک روزانه خارج میشه. بعد لایه بردار میزارم..

من باردارم. بهترین پوست رو داشتم. لیزر ابرسانی بخار شویی ماسک لایه بردار  یکبار تست پوست داد ...

عشقم اون که برای بارداریته من حامله نیستم پوست بدنم زیاد جای زخم داره راه حلش لیزره ؟؟؟

میشه بگی چه موادی استفاده میکردی و مارکهاش رو هم بگی؟؟؟ سرم بهتره یا ماسک ؟؟؟ ماسک طبیعی بهتره یا ...

ماسک خونگی اصلا استفاده نکن برای صورتم حتما باید بری پیش دکتر پوست من واسه این دارم میپرسم چون اصلا جوش نمیزدم

عشقم اون که برای بارداریته من حامله نیستم پوست بدنم زیاد جای زخم داره راه حلش لیزره ؟؟؟

اگه از مرحله ی کلاژن سازی رفته باید لیزر کنید. من دستم امسال سوخت. رفتم لیزر گفت زخمای زیر یکی دوسال با کلاژن ساز درست میشن. ولی چون باردارم فعلا نمتونم پماد و لوسیون استفاده کنم. شمام یه متخصص پوست برو برا زخمات

اگه از مرحله ی کلاژن سازی رفته باید لیزر کنید. من دستم امسال سوخت. رفتم لیزر گفت زخمای زیر یکی دوسال ...

دکتر پوست دارم خودم ولی اون گفت لیزر 

گفتم شاید کسی راه حلی داشته باشه جز لیزر

ماسک خونگی حتما باید طبع رو بدونی. چون مثلا دوست من به گوجه حساسیت داره. ماسک گوجه فرنگی گذاشت کاملا داعون شد. کلی زمانبرد تا درمان کنه.

برای پاکسازی خونگی، گلاب خیلی خوبه حتی برای ارایش بعنوانتونر استفاده میشه