2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

470 بازدید | 57 پست

من تا دو ماه دیگه بچه ام بدنیا میاد دکترم هم سزارین نمیکنه میگه فقط زایمان طبیعی خیلی میترسم دوستم کرده میگه خیلی درد داره اینطوریه واقعا؟

بهترین برای خودم هستم 

بی خیال باش توکل کن بخدا .منم زایمان طبیعی بودم اما حتی با سوزن فشار هم دردام شروع نشد سه روز تمام تلاششون رو کردن اما اخر بردنم براعمل😅

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبیعی زایمان نکردم ولی خب معلومه که درد داره.دوتاشم درد داره هم سزارین هم طبیعی ولی ب نظرم سز بهتره

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

برا من که خیلی درد داشت چون کیسه ابم پاره شد درد نداشتم با امپول فشار و معاینه دردم گرفت از اون طرفم چون دهانه رحمم باز نمیشد به زور معاینه باز میکردن ... اخرشم که نگم اونقدر زور میزدم از درد میمردم ترسیده بودم فکر نمیکردم بتونم به دنیا بیارمش کم اورده بودم با کمک یه ماما که رو شکمم فشار اورد و خودم زور زدم نی نی اومد... ولی همه اینا ارزشش رو داشت وقتی به دنیا اومد اون لحظه حتی اون همه دردی که کشیدم تبدیل شد به بهترین خاطرات زندگیم که همیشه تو ذهنم میمونه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من خودم ۳تا بچه دارم هر سه تا رو سزارین کردم اما این دکتره میگه طبیعی میترسم 

دکترت مطمنه جای بریدگی زایمانت با فشار باز نمیشه از داخل:؟؟ حتما پیش 1دکتر دیگ مشورت کن

من یک اکستنشن کار ابرو هستم که تار ب تار برات ابرو اکستنشن میکنم..... تهران هستم اگه وقت خواستین پیام بزارین تو تاپیکام هماهنگ میشیم باهم.... کلاس اموزشی هم ک نگم براتون از مدرک و هنرجوهام... پشتیبانی هم تا کاملا وارد بشی من در خدمتتم عزیزم

دردشو بجون میخری فقط میخوای زودتربچه بیاد،سخته ولی غیرممکن نیس،به این فک کن کسی بخاطر زایمان طبیعی نمرده، من همش اینوتکرارمیکردم میگفتم منم میتونم زایمان کنم مثل همه زنا البته باگریه واسترس وترس😁😂،اونلحظه دلتنگ بودم بیشتر همش بهونه میگرفتم،دردای اصلی وخیلی دردناک برای سه ساعته آخره،بعدزایمان سبک میشی وانگارنه انگار توبودی

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔