2777
2789
عنوان

لطفا بیاید داغون شدم امرووز

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 50 پست
منم خیلی تعریفشو شنیدم تو مطبم فوقالعاده با صبرو حوصله بود از تمام زوایا برامون توضیح داد برخورد خود ...

آره واقعا با اینکه اینهمه مریض داره خیلی خوبه و کامل توضیح میده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
خدا رو‌شکر که بازم فهمیدی عزیزم ،درمان میشه طفلک ،من بدونم یه بچه مریضه ،خیلی خیلی غصه میخورم

من خیلی حالم بده الان هه ی به دخترم نگاه میکنم و چشام پرمیشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متخصص چیه عزیزم تهرانه ؟

متخصص گوارش کودکان هست.رییس بیمارستان مفید

ولی بزرگسال هم میبینه بیماری خودمم تشخیص داد سریع

آره تهرانه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
عزززیزم حالا درد  اندوسکوپی خیلی مهم نیست چه دردی داشته این دختر عزیزموناز ایک مشکل خدادوشکر &n ...

سرفه داشت درطول روز ولی شبا توخواب شدیددرحدی که بالا میاورد و خفه میشد

من خیلی حالم بده الان هه ی به دخترم نگاه میکنم و چشام پرمیشه

حق داری ،من یه سرم به  پسرم زدن ،اینقدر غصه خوردم ،این وضعی که شما میگی که گریه ادم بند نمیاد ،ولی به این فک کن که دیگه اون سرفه ها خوب میشه و دختر خوشگلت راحت میشه ،فردااام تا میتونی بغلش کن ،مسلما بچه ترسیده بخاطر این روش هجومی

حق داری ،من یه سرم به  پسرم زدن ،اینقدر غصه خوردم ،این وضعی که شما میگی که گریه ادم بند نمیاد ، ...

بعدتموم شدن اندوسکوپی که رفتم داخل اومدبغلم میلرزید میگفت درد درد الهی فدای اشک چشماش بشم خدارو شکر قویه یخورده که باهاش صحبت کردم اروم شدو کلا یادش رفت 😔😭