2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 27 پست
برای آرامش دلتون ۱۰ تا صلوات فرستادم

خیلی ممنون گلم ❤

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاء الله حال دلت خوب بشه  منم عین توام یه مشکل خیلی بزرگ  گیرم شده  کاش امشب حال ...

از سال نودو این مشکلات هست ولی حال خرابم چندین ماه اومده قبلا عادی,بودم حتی با وجود,مشکلات فراوانم 

عزیزم سعی کن اروم باشی هیچ وقت ناامید نشو خدا همیشه جایی کمکت میکنه ک اصلا فکرشو نمیکردی

همیشه با خودم تکرار میکنم خدایا من که جز تو کسی رو ندارم خودت هوامو داشته باش

منم همينطوريم تك وتنها هرمشكلى پيدا كنم خودممو خودم تو يتيمخونه به دنيا اومده بودم هم وضعم همين بود يه مشت بى صفت دورمو گرفتن از خوبى هايي كه كردم پشيمونم الان كه احتياج به كمك دارم خودم موندم و يه پول محدود و يه عالمه فكر و خيال اگه دلم نميسوخت و كمك نمى كردم الان حداقل اونا پس اندازم بودن الان كمكم ميشد 

مشکلت چیه سربسته اگر دوسداری بگو شاید کمکی از دست کسی برومد و اینکه سبکترم میشی

از کجاش بگم  از اینکه پدر مادر بالا سرم نبودن هر کدوم بعد از طلاقشون ازدواج کردنو رفتن مارو گزاشتن پیش یه پیرزن پیر مرد پدر بزگ مادر بزرگ پدریم که خودشون نیاز به مراقبت دارن 

حالم از هرچی ادم مریضه بهم میخوره از هرچی دکتر مطبو متنفرم

منم همينطوريم تك وتنها هرمشكلى پيدا كنم خودممو خودم تو يتيمخونه به دنيا اومده بودم هم وضعم همين بود ...

کاش منم یتیم خونه بودم نه اینکه پدر مادر داشتم ولی به فکرم نبودن 

کاش منم یتیم خونه بودم نه اینکه پدر مادر داشتم ولی به فکرم نبودن 

يه پدر اشغال لا ابالي  يه مادر گربه كوره بى چشم و رو كه دنيارو هم بريزى به پاش يادش نمونه الان براى درسم مجبورم برم شهر ديگه بخاطر اينكه كار مى كنم و تو كارم كسى دخالت نكنه مجبورم جا بگيرم يك نفر كوچكترين كمكى بهم نمى كنه من از وقتى رفتم سر كار ماهى يه تومن دارم به مادرم ميدم تونست بقيه بدهى حونه رو تموم كنه يه سرى كمك هم تو خونه مى كردم هرچى دلش مى خواست تا حد توانم سعى مى كردم فراهم كنم بخاطر اينكه بتونم براش گوشى بخرم چقدر سختى كشيدم الان اون پولا رو داشتم چقدر دلم گرمتر بود با پول محدود يه شهرى كه هيچى ازش نميدونم بايد برم تك و تنها دنبال جا باشم به من تجاوز هم كنن تيكه تيكمم كنن اين پدر مادر بى خاصيت من ككسون نمى گزه

يه پدر اشغال لا ابالي  يه مادر گربه كوره بى چشم و رو كه دنيارو هم بريزى به پاش يادش نمونه الان ...

میفهمت عزیزم خدا کمکت کنه انشالله 

باز خوبه تو ازاد,هستی میتونی,بری,دنبال ارزوهات هرچند که خیلی,ستخه کسی پناهت نباشه 

ولی من چی از این نا امیدم که نمیتونم به اروز هام برسم دستو پامو بدجوری,بستن به جای اینکه برای اروزهام تلاش کنم  هر روز در مطب این دکتر اون دکترم 

خوشحال باش که داری برای اروزهات تلاش میکنی چند سال دیگه غصه اینو نمیخوری که من هیچ کاری نکردم برا ارزوهام 

ادم  زنده با ارزوهاش زندست