2777
2789
عنوان

دروغ!

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 20 پست
اگ بحث اعتماده خوب این اعتماد چرا دوطرفه نیس اگ اون کارش اشتباه نیس چرا نمیاد بهت بگه ک من سیم کارت ...

نه اینطور نیست، نمیخواد جلوی من کوتاه بیاد که یواشکی این کارو کرده و خجالت بکشه و یا میترسه من ناراحت بشم از این کار خواسته پنهون کنه  حالا که من یهو فهمیدم هول شد و گفت من نبودم  و دیگه نمیتونه جمعش کنه غرور دارن و نمیخوان به هیچ دلیلی غروشون خورد بشه میخوان تصویر همیشگیشون توی ذهنمون بمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب یعنی نمیخاد قبول کنه ک اشتباه کرده 

اره  دیگه چون نمیخواد شرمنده بشه ولی متوجه اشتباهش شده این کافیه ، عذر خواه مهم نیست اینکه آدم اشتباهشو بفهمه و تکرار نکنه  مهمه

ولی باید ب زبون بیاره 

ببین زن و شوهر سالیان سال باهم زندگی میکنن و عشق همدیگه هستن و باید بچه های خوبی تربیت کنن ، اگه قرار باشه هی مچ همدیگه رو بگیریم و همو خورد کنیم و صرفا به زبون بیاریم که میشه جنگ نه زندگی..وقتی طرفت ده بار بگه اشتبه کردم و باز تکرارش کنه خوبه یا هیچی نگه ولی عمیقا متوجه اشتباهش بشه و دیگه تکرار نکنه؟؟؟مرد غرور خاصی داره که باید پرورشش داد نه اینکه غرورشو خورد کنی،، نذر هیچوقت روی مردت به روت باز شه به زبون بیاره دفعه اولش سخته وقتی مجبورش کنی روزی ده بار میگه و براش عادی میشه اونوقته که به نتیجه نمیرسی مردتو خورد نکن 

ببین زن و شوهر سالیان سال باهم زندگی میکنن و عشق همدیگه هستن و باید بچه های خوبی تربیت کنن ، اگه قرا ...

اگ بروش نیاری ب کار زشتش ادامه میده اونم مردای این دورزمونه اگ میدونست کارش زشته ک انجام نمیداد و ادامه نمیداد