2777
2789
عنوان

دروغ!

319 بازدید | 20 پست

صبح رفتم بیرون شوهرمم رف سرکار

خونه رو چک کردم

شب برگشتم دیدم دوتافلش رو اوپن اشپذخونس

احتمال دادم شوهرم اومده خونمون وقتی نبودم

ازش پرسیدم کلی من و من کرد

بعد گف حافظت صفره باید برات گردو بخرم و فلان...!

میگه من الان اومدم گذاشتم اونجا

حالا خوبه وقتی نبود همش فلش جلوچشمم بود

همش سعی داره خنگ و خل نشونم بده وحق بده ب خودش

چی جوابشو بدم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردا کلن کاری میکنن گردن نمیگیرن بزن به بیخیالی زندگیتو کن عشقتو حفظ کن ، شوهز من یه سیم کارت خریده بود یواشکی چون سیم کارت الانه من بنام شوهرمه پیام ثبت سیم کارتش برای من اومد و همسرم یادش  نبود که سیم کارت من بنام خودشه و برام پیام میاد بهش که گفتم گفت داداشم خریده به نام من بعد که بهش زنگ زدم خودش جواب داد بازم زیر بار نرفت گفت نه من نبودم صدای من نبوده اشتباه میکنی😂 فکر کن تا چه حد ... بیخیال خواهر من زندگیتو کن بگذر ازش

این تاپیکو ندیده بودم امشب ؟

منم دیدم اونجا زده بود دروغگو🤔🤔🤔

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
از چی نمیتونی بگذری؟ بگو بهم ببینم 

از اینکه‌ خودت داری با چشمای خودت میبینی داره ازت پنهون‌کاری میکنه اونم چ پنهون کاری حتما کارای اشتباه دیگیم داره انجام میده

از چی نمیتونی بگذری؟ بگو بهم ببینم 

من یبار شوهر با دوستش رفته بود سفره خونه بهم نگفت یعنی گفت سرکوچه فقط حرف زدیم بعد عکساشونو دیدم رفتم جلوش گفتم اونروز کجا بودی گفت هیچی سرکوچه تا عکسو نشون دادم لال شد

از اینکه‌ خودت داری با چشمای خودت میبینی داره ازت پنهون‌کاری میکنه اونم چ پنهون کاری حتما کارای اشتب ...

بله خودم دارم با چشمام میبینم ولی ممکنه یه پنهون کاریه ساده باشه واسه اینکه جلوت خورد و کوچیک نشه پنهون کرده دلیل نمیشه حتما کار خلافی کرده باشه و اینا همه برمیگرده به اعتمادت به همسرت، مثلا من با اینکه فهمیدم سیم کارت خریده ولی مطمعنم که با کسی رابطه نداره و به شوهرم اعتماد کامل دارم حتی حرفشم دیگه نزدم  توهم ببین تا کجا به همسرت اعتماد داری بعد تصمیم بگیر قبل از هرحرکتی خودتو بذار جاش 

بله خودم دارم با چشمام میبینم ولی ممکنه یه پنهون کاریه ساده باشه واسه اینکه جلوت خورد و کوچیک نشه پن ...

اگ بحث اعتماده خوب این اعتماد چرا دوطرفه نیس اگ اون کارش اشتباه نیس چرا نمیاد بهت بگه ک من سیم کارت دارم پس ی جای کار داره میلنگه

بله خودم دارم با چشمام میبینم ولی ممکنه یه پنهون کاریه ساده باشه واسه اینکه جلوت خورد و کوچیک نشه پن ...

ولی عزیزم هرکی یجور طرز فکر داره شوهر من اگ ی دروغ ساده و کوچیک بگه ازش نمیگذرم