2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تیپ امروزی و شیک یعنی چه حوری میشه یکم توضیح بدید 💚

تیپ و مانتو هایی هست ک بعضی خانم دکترا تو مهمونی میپوشن ... موهاشون یه رنگ خیلی خوشگل و آرایششون خیلی ملیح و شیکه ناخوناشون کاشت هست اما مرتب و اندازه و خیلی شیک نه مثل پنجول عقاب

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

مثل اکثر تیپ های الناز شاکر دوست .

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
تیپ و مانتو هایی هست ک بعضی خانم دکترا تو مهمونی میپوشن ... موهاشون یه رنگ خیلی خوشگل و آرایششون خیل ...

مرسی عزیزم فقط میشه یکم از مدل مانتوهم بگی یا عکسی لز مدلش داری بفرستی خیلی کنجکاو شدم 😘🌸

🏃🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792