2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 25 پست

من بیمه تامین داشتم رایگان شد. .تازه ماساژور برام گذاشتن که بچه سریع اومد پایین. یه متخصص زنان که بهترین پزشک شهرمونه با دوتا ماما هم بالا سرم بودن. ولی ۴_۵ تومنی کنار گذاشته بودیم واسه اتفاقاتی که ممکن بود لازم شه. 

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
من دو هفته پیش سزارین کردم خصوصی شد 7500  تهران هستم

چطور بود؟ الان خوبی؟ من مامانمو ک یادم میاد دیگ از سزارین میترسم ولی خو مامانم درشت بود هیکلش من متوسط 

هِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ﴿۴۹﴾أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ ﴿۵۰﴾و خداوند مالک زمان و آسمان است  و هرچه را بخواهد می آفریند به هرکس بخواهد دختر میدهد به هرکس بخواهد پسر یا پسران و دختران را با هم به آنان میدهد به هر کس را بخواهد نازا میکند یقینا او دانا و تواناست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من بیمه تامین داشتم رایگان شد. .تازه ماساژور برام گذاشتن که بچه سریع اومد پایین. یه متخصص زنان که به ...

جدی؟ تو بیمارستان تامین اجتماعی؟ من خودم بیمه تامین اجتماعیم پرستارم هستم تو بیمارستانی کار میکنم چون پرسنلم رایگانم ولی دلم میخاد برم خصوصی ک اذیت نشم

هِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ يَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَنْ يَشَاءُ الذُّكُورَ﴿۴۹﴾أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَنْ يَشَاءُ عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ ﴿۵۰﴾و خداوند مالک زمان و آسمان است  و هرچه را بخواهد می آفریند به هرکس بخواهد دختر میدهد به هرکس بخواهد پسر یا پسران و دختران را با هم به آنان میدهد به هر کس را بخواهد نازا میکند یقینا او دانا و تواناست
راضی هستم سزارین بودم با بیهوشی  طبیعی هم سختی های خودشو داره عزیزم

بیهوشی بهتر از بی حسیه واسخ کمردرد آره؟

تازه قشنگ ۵ تومنم خرج کناره داشت . بیشتر بزار. چون بعد زایمان هزارتا چیز لازم میشه بخری . دکتر بچه ...

پول گذاشتم کنار واسه تخت خواب نی نی هفته ی پیش تصمیم گرفتم بجاش واسه سلامتیش هزینش کنم

بیهوشی بهتر از بی حسیه واسخ کمردرد آره؟

آره عزیزم ولی باید ببینی نظر دکترت چیه 

من بهوش اومدم هیچ دردی نداشتم بعد هم که خودشون مسکن و شیاف میدن 

اگه دکترتو خوب انتخاب کنی خیالت راحت میشه دکتر خیلی مهمه 

[QUOTE=105108243]من بیمه تامین داشتم رایگان شد. .تازه ماساژور برام گذاشتن که بچه سریع اومد پایین.           منم بیمه تامین اجتماعی هستم ولی فکر کنم بیمه یه قسمت از هزینه رو میده نه کامل برا بیمارستان خصوصی 

جدی؟ تو بیمارستان تامین اجتماعی؟ من خودم بیمه تامین اجتماعیم پرستارم هستم تو بیمارستانی کار میکنم چو ...

بخدا به شانس ادم بستگی داره. الام دیگه بیمارستان ها پیشرفت چشم گیری کرده. مثل قدیم نیست. چرا ادم الکی هزینه کنه. اگر خواسنچتی سزارین کنی برو یه جای عالی ولی طبیعی فرقی نداره. یه ماماهم میتونه بچه بگیره. همین پولو بزار کنار براش پسنداز کن عزیزم. انشاالله که زایمان خوبی داشته باشی. کلاس ها رو برو حتما خیلی کمکت میکنن

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
بخدا به شانس ادم بستگی داره. الام دیگه بیمارستان ها پیشرفت چشم گیری کرده. مثل قدیم نیست. چرا ادم الک ...

میدونی آخه خیلی از بیمارا ک میان واسه آمپولا بعد سزارین میگن ک بچشون آسیب دیده منم میترسم یکیش میگه رباط دستش پاره شده یکیش میگه خودش خونریزی شدید کرده رحمشو دراوردن یکیش میگه دکتر معاینه کرده نگفته دهانه باز شده باید سریع سزارین بشه سزارینش نکرده بچش فوت شده هرکدوم از بیمارام ی چیزی میگه پیشم حالا خیلی میترسم بخدا