2777
2789
عنوان

ای بابا😕😒😒😒😒😒

140 بازدید | 22 پست

چرا کسی نیست بگه ک 

تا به حال وکیلی دیدین ک خانوم باشه .بعد خیلی موفق باشه؟

پولدار باشه مرتجع زیاد داشته باشه؟کارش خوب باشه؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله. فامیل ما یه خانم وکیل 34 ساله. موفق و پولدار!

مراجع زیاد داره؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

بله. فامیل ما یه خانم وکیل 34 ساله. موفق و پولدار!

چند ساله وکیل شده؟

با پول وکالتش پولدار شده یا اینکا از قبل پولدار بود؟

خوب نیست وقتی نیست بگن هست 

از کجا میدونی نیس😡فهمیدما پسری .حسود

8 سال. با پول وکالتش پولدار شده.

😍😍😍😍چه دانشگاهی درس خوتده؟

از کجا میدونی نیس😡فهمیدما پسری .حسود

ولله نمی دونم 

فقط اینو میدونم هیشکی پرونده به وکیل زن نمیده

کی میاد پرونده سنگینشو به زن بده پروندهای سبک بیشتر میدن زن ها پروندهای سنگین که خیلی پول توشه رو مردها میگیرن مثل قتل 

🙋 من یک پسر هستم     ای ام یک مرد
ولله نمی دونم  فقط اینو میدونم هیشکی پرونده به وکیل زن نمیده کی میاد پرونده سنگینشو به زن بده ...

اوهه 

قتلو ک من خودم نمیگیرم😂

حالا هرچی پول ک داره