2777
2789
بارداری شیمیایی چیه؟؟

برای من اینجوری بود از چند روز قبل موعد پری بی بی چک مثبت شد. تمام علایم بارداری رو داشتم. چند روز از موعد هم گذشته بود که دیدم انگار بی بی داره کمرنگ میشه. وبلاخره با چندروز تاخیر پری اومد. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا خب توهم ورزش کن ورزش خیلی خیلی موثره من اون اوایل ک جلوگیریمو ول کردم کم کار بودن تخمدا ...

دعاکن برام

دکتر برام ی برنامه ی دوماهه برا امپول داده بود یماه مصرف کردم با اینک فولیکول 18هم داشتم ولی جواب نداد پری شدم ماه بعد شویم مسافرت براش پیش اومد نشد مصرف کنم دکتر هم گفتبیشتر از یماه نباید بینش فاصله باشه حالا چیکار کنم پری بشم کسی بلده؟؟

اولین باره انتقال جنین میکنی؟همون آی وی اف هس؟

نه دومین باره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آره بخدا اینکه دکتر بگه مشکلی نداری برو اقدام کن از صدتا مشکل بدتره

من پیش متخصص معروف شهرمون میرفتم هر دفعه همینو میگفت. وقت نمیگذاشت برام.

متخصص رو ول کردم الان میرم پیش مشهورترین مامای شهرمون که سابقه کاریش بیشتر از 20 ساله. ازین راضی ترم. به حرفام گوش میده . انشاءالله که نتیجه بگیرم

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏
ایشا..بحق علی اصغر امام حسین همه ی منظرا علی الخصوص شما نتیجه بگیرین😄

الهی آمین قربونت😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
پس هیچ اتفاقی تو رحم نمبوفته؟

بدن هورمون بارداری ترشح میکنه اما سریع افت میکنه. احتمالا یک بارداری مشکل داره بدن سریع دفعش میکنه. اطلاعات زیادی ندارم.