خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
الهی بحق همین روزا خداوند محافظ همه ی نوزادا و همه تو دلی ها باشه
و نوزاد دلبند شما هم به زودی زود خوب بشه عزیزم
الهی بگردمممم
دکتر بردینش؟؟؟
دکتر چی گفت
وای من از الان میترسم
چیکار کنیم اینجوری نشن بچه ها
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
دکتر گف ترمیم میشه خودش موندم چیکار کنم ببرمش دکتر دیگه یا نه ؟ توروخدا کمکم کنید
الهی بگردم عزیزم
حال مضطر ت رو میتونم درک کنن
اما واقعا تجربه ای ندارم بخدا
اگه تجربه ای داشتم حتما کمکت میکردم
الهی به دل مضطر رباب خدا کمکت کنه عزیزم
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
اونموقع که سرما خورده بود کجا تشریف داشتی که دکتر نبردیش
اینجوری صحبت نکنید با یه مادری که خودش پریشون و مضطره
بنده خدا اینجا اومده دنبال یه راه حل برای دلبندش نه زخم زبون شما
اینجوری صحبت نکنید با یه مادری که خودش پریشون و مضطره بنده خدا اینجا اومده دنبال یه راه حل بر ...
دیروز ک بردمش دکتر گف خودش ترمیم میشه اما الان ابجیم گف یک خانومه بهش گفته ک یکی از اقوامشون همینطوری بوده بچش الان قدرت شنوایشش کم شده دارم دیوونه میشم