2777
2789
عنوان

باید خوشحال باشم یاناراحت

180 بازدید | 23 پست

بچه ها من ۵ ماه حاملم 

خواهرم یه پسر داره ۳ سال ونیمشه 

اول حاملگی گفتم بیا حاملشو گفتم من غلط بکنم تو همین موندم و هزارتا حرف دیگه 

حالا یهو تصمیم گرفته حامله بشه 

حاملگیش هیچ ربطی نداره به من اما ازاونجایی که هم خواهرو هم شوهر فوق العاده حسودن شوهرم میگه از رو حسادتشون مبخوان بچه دار بشن 

خودمم حس میکردم وقتی همه حواسشون بهم بود ناراحت میشد 

اما من دوست دارم چون باهم بزرگ میشن اما شوهرخواهرم خیلی بده همه رو باهم مقایسه میکنه هرچی خودش داشته باشه خوبه از بقیه ایراد میگیره 

به اینا فک میکنم اصلا دوست ندارم خواهرم حامله باشه چکارکنم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

گفتم: گفت

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت انگار حسودنره که

نه شوهرم حق داره چون واقعا حسودن 

مثلا برا خونمون مسخره میکردن که زشته اله بله . هرکی اومد گفت قشنگه

ازدورور خیلی شنیدیم که حتی حرص بسرون رفتن ماروهم میزنن دراین حد

واقعا مردم چه دغدغه هایی دارن من چه دغدغه ای 😐 اگه شما هم یه مادر مثل من داشتی کلا کارای خواهرتو فراموش میکردی 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

بچه قرار شد آروم شم بااین دارین عصبیم میکنین 

من شرایطو درک میکنم دیگه 

اره خواهرمه اما دارم میگم شوهرش از ده تا جاری بدتره