2777
2789
عنوان

کیا خرگوش داشتن ....

253 بازدید | 15 پست

سلام.خانوما تا حالا کسی خرگوش داشته میخام یه خرگوش بخرم برا پسرم بازی کنه اخه تو شهر عریبیم هیچکسی نیست میخام بدونم نگهداریش چجوریه چند سال عمر میکنه هزینه نگهداریش چقده ؟

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ما دو سه ماهی داشتیم ، خیلی میخورد ، جاشم خیلی کثیف میکنه رسیدگیش سخته مثه ی بچه میمونه

واقعا پس بیخیال بخاطر کثیف کاریش

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

عزیزم حیوان اسباب بازی نیست..هیچ وقت برای بچه نباید حیوان گرفت

مسئولیت داره

حیوون بیمار میشه..مراقبت پزشکی لازم داره

انگار یه بچه کوچولو آوردی که بزرگش کنی

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اگه تو ریه بره خوب نیس آلرژی زاست

آخه عمم اینا 38یاله که گربه نگه می‌دارند هم خودش هم دخترش تا حالا هم چیزیشون نشده.ما هم داشتیم رفت بیرون .حالا باید دوباره یکی بیاریم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
دوست من داره گربه، کلی پول دارو و ویتامین و غذا و عمل عقیم سازیشو داده چه کاریه آخه

اره هزینه داره ولی خیلی جیگرن حال آدم رو خوب میکنن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اگه از گربه نمی‌ترسیدم حیوون خوبیه برای نگهداری

اصلا حیون خوبی نیست برا نگهداری

هزینش زیاده

پرده و مبل و فرش رو داغون میکنه با پنجه هاش

دستشویی شو تو خاک مخصوص میکنه علاوه بر اینکه اونم هزینه داره هیچ ادرار و مدفوع گربه تو خونه میمونه

موقع جفت خواهی کلی ناله و سر و صدا میکنه

ممکنه نرهاشون و گاهی ماده ها ادرار اسپری کنن برای تعیین قلمرو