2777
2789
عنوان

حمله عصبی

132 بازدید | 8 پست

سلام دوستان برادرزاده ام امروز ۲ بار تو ۲ ساعت بهش حمله دست داد جوری که کبود شد و چشماش سیاهیش رفت و دست و پاش رو کج کرد خیلییی ناراحتم هیچ بیماری نداشته تا حالا ۱۸ سالشه ...چند ماه پیش هم ۲ بار اینحوری شد بردیمش دکتر عکس و سی تی و ازمایش خداروشکر هیچی نشوون نداد....

امروز مامانم زنگ زد به شخصی گفت سرکتاب باز کنه گفتش که چندماهه پیش از زیر ی درختی رد شده که اونجا ی دعاااای خیلییی سنگین چال بوده و سنگینی اون این بچه رو گرفته تمام حالتهای برادرزاده ام رو هم گفت...و گفت اگه برطرف نشه براش مشکلات زیادی پیش میاد خیلیییی ناراحتیم خیلییی داغون شدیم ...دکتر که میگه چیزی نیس...خودش به مامانم چتد روز پیش میگفته کی میشه این کابوسا دست از سرم بردارن😢😢

کسی تحربه داره ؟؟براشون پیش اومده

امروز صبح که خونه ما بود احساس کردم یکی داره خفش میکنه اصلا انگار داشتن خرخره اش رو میجوییدن بچه دست و پا میزد و از خودش صدای عحیب درمیاورد

حالا محض اطمینان دوباره ی دکتر دیگه وقت گرفتیم ببریمش...نمیدونم گیج شدیم یعنی خدایی نکرده اجنه داره اذیتش میکنه اخه تو این ۱۸ سال این بچه اصلا مریض نمیشد...😢😢😢😢😢😢😢

عزیزم والا انگار جدیدا مد شده بین جوانها

دختر خاله منم از 15 سالگی اینجوری شد و چقدر هم پیش بهترین دکترها بردنش و همه گفتن فقط عصبیه

الان 17 سالشه و کمی بهتره ولی بازم گاها همینجوری میشه

البته خاله منو و همسرش هم زیاد جرو بحث الکی دارن توی خونه و انگار همینا دامن میزنه به بیماری عصبیش

امیدوارم جفتشون خوب بشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا پانیک داره.دارومیدن حل میشه.ولی دعاهم بگیرین براش

عزیزم اخه این بچه تا حالا اینجوری نشده بود میشه ی دفه رخ بده....؟؟؟

اون اقا که میگن کارش خوبه گفت دعاش خیلی سنگینه این بچه ناخواسته اونجا رفته زیر درخت وایستاده گرفتاردعا شده😢😢😢

عزیزم اخه این بچه تا حالا اینجوری نشده بود میشه ی دفه رخ بده....؟؟؟ اون اقا که میگن کارش خوبه گفت د ...

از نظر من اینها خرافات عزیزم

اون طرف میخواد پولشو بگیره دیگه

حالا اگه اینقدر اعتقاد داری بگیر واسش اگه خوب شد به منم بگو واس بچه خالم برم پیشش ولی خیلی بعیده تاثیری داشته باشه

عزیزم والا انگار جدیدا مد شده بین جوانها دختر خاله منم از 15 سالگی اینجوری شد و چقدر هم پیش بهترین ...

بله عزیزم متاسفانه جوونهای الان خیلی حساس شدن من برادرزاده ام همش غصه پدرش رو میخوره همش میخواد پولدار بشه خیلییی هم جوون پاکیه هی بهش میگم عمه به موقع صاحب همه چی میشی الکی خودتو اذیت نکن....ولی ناراحتیمون از اینه چون پسره غرور داره میترسیم تو مدرسه یا خیابون ابنجوری بشه بچه داغون بشه روحیش...البته گفتیم ببریمش پیش ی مغز اعصاب حواب اونم بگیریم خیالمون راحت شد براش ی دعا میگیریم و روانکاو هم میبریمش....امیدوارم فقط مشکل همین باشه...تورو خدا برای برادرزاده ام صلوات بفرستین جوونه 😢😢😢🙏🙏💪

از نظر من اینها خرافات عزیزم اون طرف میخواد پولشو بگیره دیگه حالا اگه اینقدر اعتقاد داری بگیر واسش ...

نمیدونم پناهمون اول خداس ...بعد اون اقا انشالا دختر خاله شما هم خوب بشه ...چشم میگم بهتون😢🙏🙏🙏

بله عزیزم متاسفانه جوونهای الان خیلی حساس شدن من برادرزاده ام همش غصه پدرش رو میخوره همش میخواد پولد ...

همین غصه خوردن ها اینجور به همش ریخته دیگه عزیزم

ما که پیش دو تا دکتر مغز و اعصاب بردیم و بعد از کلی ازمایش گفتن سالمه و الانم که پیش روانشناس و روانپزشک میره و جلسه ای 250 تومن فقط خرج اوناست

کلیم دارو بهش دادن که طفلی میخوره ولی یه کم بهتر شده و کاملا خوب نشده

انشالاه خدا به حق جوان امام حسین سلامتی جفتشون رو بده

طفلی خالم همین یه بچه رو داره و این دو ساله انگار صد سال پیر شده از غصه

چند روز پیش حالش بد شد و به هوش نمیومد و حتی اورژانس اومد تا به هوش اومد بچه طفلی

به خدا الان دارم مینویسم اینا رو همه صورتم اشکه😢😢

همین غصه خوردن ها اینجور به همش ریخته دیگه عزیزم ما که پیش دو تا دکتر مغز و اعصاب بردیم و بعد از کل ...

عزیزم میدونم منم الان دارم با اشک واقعا تایپ میکنم چون خودم بچه دارم و میدونم یعنی چی...مخصوصا خیلی به برادرزاده هام وابسته ام ...امروز که تو خونمون اینطوری شد داغون شدم خدا رحم کنه مشکل خاصی نباشه ماهم وقت گرفتیم ببریمش مغز اعصاب...الهی به وقت ملکوتی چیزی نباشه ولی ادم با دیدن اینجور صحنه ها برای مخصوصا جوونا از دنیا سیر میشه ....الهی به حق ۵تن هر کسی دچار هر بیماریه خدا با دستای خودش شفاش بده...🙏🙏🙏🙏😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز