2777
2789
عنوان

شما بودین چه برخوردی میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 26 پست

وقتی از عروسی برمیگشتیم چون بچه هام خواب بودن به شوهرم گفتم بیا جلوم تا کمکم کنه جاریم جلوی ما از پله ها میرفت پایین ایستاده بود تو پاگرد پله وقتی ما نزدیکتر شدیم روشو کرد اونور,شوهرم گفت دیدی بمنم سلام نکرد,امروزم داشتن از روستاشون برمیگشتن شوهرمم تو پارکینگ ماشینشو میشست میگفت بهم سلام داد,فکرکنم پیش شوهرش یه سلام علیک زوری میکنه باشوهرم ولی تنها باشه نه

دشتمان گرگ اگر داشت نمی نالیدم                      نیمی از گله ی ما را سگ چوپان خورده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید احمقی من بعد کار کنی

اخه تک عروس بودم ازم انتظار داشتن,میدونستم اگه نرم قیافه میگیره

دشتمان گرگ اگر داشت نمی نالیدم                      نیمی از گله ی ما را سگ چوپان خورده
ببخشید احمقی من بعد کار کنی

نه دیگه اون مال قبلنا بود چون یه شبم درهفته میموندیم خودبخود صمیمیت بوجود میومد و صمیمیتم کار کردن,الان میرم اگه ناهار خوردیم ظرفارو میشورمو و...

برای خودت یه سرگرمی کاری جور کن که وقت آزاد نداشته باشی اینقدر پی حرف رو بگیری اینا از بیکاریه این ا ...

ولی حرفت منطقی نیست حرفای من از بیکاری نیس بالاخره ادما باهمدیگه در ارتباطن و توی برخوردها هم ممکنه کسی,با حرفاش ناراحتت کنه

من بودم به روش نمی اووردم ولی ولی ولی کوزت بازی دیگه تعطیل! هر چی دلش میخواد بره به دیگران بگه چون ...

اره عزیزم حق باتوعه,ولی منم چاره ای نداشتم مثلا شوهرم میگفت بخاطر پدرم بریم ظرفاشو که مادرم خونه نیس بشور یا مثلا براش غذا بپز

چرا مثل کوزت تو خونه مادرشوهرتون جون میدین؟ اخرشم میزنن تو سرتون . نکنین خب ، هر چیزی اندازه ای داره ...

فکر نمیکنم کارکردن من در حد کوزت باشه ولی به وقتش کافی بود,البته درمقابل یه باره جاریم زیاد بود

اره عزیزم حق باتوعه,ولی منم چاره ای نداشتم مثلا شوهرم میگفت بخاطر پدرم بریم ظرفاشو که مادرم خونه نیس ...

میفهمم

شما نهایت خوبی رو انجام دادی

اگه برات مهمه که مثل اون نباشی پس مثل قبل خوبیاتو ادامه بده

چون درسته اون نمیفهمه(خودشو میزنه به اون راه) اما خدا که میبینه!

اما اگه حس خوبی بهت دست نمیده و احساس میکنی داره ازت سوء استفاده میشه کم کم و به مرور از سرویس دهیت کم کن!

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....

البته الان بیشتر حرفم جاریمه که ادمو میبینه لال میشه منتظره احوالپرسیو ما شروع کنیم,گاهی یه سری تکون میده واسه سلام و گاهیم مثل قهر میمونه رفتارش

فکر نمیکنم کارکردن من در حد کوزت باشه ولی به وقتش کافی بود,البته درمقابل یه باره جاریم زیاد بود

بنظرم خیلی هم بیشتر از کوزت بوده 

اخرشم که مادرشوهرت گفته تو کاری نکردی براشون 

من آموختم زمانی شاد بودم که قلبی را شاد کردم❤

کوچیکتره باید سلام بده نداد شما هم نده

ولی اون جلوی دیگران  خودش رو خوب جلوه میده تو هم همونطور باش

کلا همه این حرفها از نزدیکه زیاده که شما با هم دارید    من دو تا خواهر رو دیدم که تو یه اپارتمان مینشستن و سال تا سال با هم قهر بودن شما که جاری هستین.  

یه توصیه به همه می کنم پیش هیچ کس عیبت نکنید تا گرفتار حرفهای بعدش نشید 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
نه دیگه اون مال قبلنا بود چون یه شبم درهفته میموندیم خودبخود صمیمیت بوجود میومد و صمیمیتم کار کردن,ا ...

خونواده شوهر کلا نمک نشناسن همیشه یادت باشه اون ک بده عزیزتره و احترامش بیشتر

چیزی واسه گفتن ندارم😊